KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Podstawy biochemii /

Kączkowski, Jerzy (1925-2004).
Jerzy Kączkowski \8\.
Wyd. 8 zm.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1987.
385, [1] s. : rys. ; 24 cm.
(PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE. PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY / Wydawnictwa Naukowo-Techniczne )
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
Podręcznik obejmuje całokształt podstaw biochemii z uwzględnieniem zagadnień związanych z przemysłem rolno-spożywczym.

Podręcznik jest przeznaczony dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczej i rolniczego akademii rolniczych. Może być również wykorzystany przez studentów innych wydziałów tych uczelni oraz przez studentów wydziału chemii żywności politechnik.

83-204-0904-7
54
577.1
63
664




Chemia.
Chemiczne podstawy życia. Biochemia.
Rolnictwo. Leśnictwo. Hodowla. Produkcja zwierzęca. Łowiectwo. Rybactwo.
Przemysł spożywczy.

 



BIOCHEMIA
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- chemia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (BU.132702) Dostępny 10/07/2020 2000101327028 Zamów
Rekord: