Żywienie człowieka. T. 1, Podstawy nauki o żywieniu /
Berger, Stanisław
(1923- ).
red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [et al.] \3\.
Wyd. 3, dodr. 2
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2012.
558, [1] s. :
il., wykr. ;
24 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany. Podręcznik akademicki.
Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych i innych wyższych uczelni realizujących ptrzedmioty z zakresu żywienia, a także dla lekarzy, dietetyków, żywieniowców i organizatorów turystyki.
978-83-01-13954-4
Gawęcki, Jan (1944- ) Red.
612.3
Egzemplarz
miejsce
status
data zwrotu
ostatnia akcja w systemie
kod kreskowy
akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia
(M.7765)