KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Żywienie człowieka. T. 1, Podstawy nauki o żywieniu /

Berger, Stanisław (1923- ).
red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [et al.] \3 ; 2011\.
Wyd. 3, dodr. 1
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2011.
558, [1] s. : il., wykr. ; 24 cm.
4
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych i innych wyższych uczelni realizujących ptrzedmioty z zakresu żywienia, a także dla lekarzy, dietetyków, żywieniowców i organizatorów turystyki.

978-83-01-13954-4
Gawęcki, Jan (1944- ) Red.
612.3




Trawienie. Odżywianie.

 



ODŻYWIANIE
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8891) Dostępny 05/07/2023 2003600088919 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8890) Dostępny 15/09/2021 2003600088902 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8889) Dostępny 11/06/2019 2003600088896 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8888) Dostępny 21/04/2023 2003600088889 Zamów
Rekord:
ISBN: