|
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. T. 3 /
|
|
Bertrand, Jerzy
(1952- ).
|
|
red. nauk. Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski ; aut. Jerzy Bertrandt [et al.] \2011\. |
|
Wyd. 1, dodr. 2
|
|
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2011.
|
|
405, [1] s. :
rys., wykr. ;
24 cm.
|
|
3
|
|
brak wypożyczeń
|
|
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany. Podręcznik akademicki.
Dla studentów uczelni medycznych, przyrodniczych, rolniczych, a także dla lekarzy, dietetyków, żywieniowców.
|
|
978-83-01-13954-4
|
|
Gawęcki, Jan (1944- ) Red.
|
|
Roszkowski, Wojciech (1939- ) Red.
|
|
613.1/.5
614
|
|
|