Analiza sensoryczna - Metodologia - Metoda parzysta PN-EN ISO 5495:2007 /
Norma Europejska EN ISO 5495:2007 ma status Polskiej Normy.
Norma przygotowana przez KT nr 235 ds. Analizy Żywności i zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 16 listopada 2007 r. Wprowadza EN ISO 5495:2007, IDT ; ISO 5495:2005, IDT ; ISO 5495:2005/Cor 1:2006, IDT. ICS 67.240. Zastępuje PN-EN ISO 5495:2007 (U).
Bibliogr. s. 23.
Dokument drukowany. Norma.
978-83-251-4113-4
006.3/.8(438)
54 =111
66/69 =111
Egzemplarz
miejsce
status
data zwrotu
ostatnia akcja w systemie
kod kreskowy
akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia
(Mzs.128)