|
Chemia żywności praca zbiorowa.1, Główne składniki żywności / [Dokument elektroniczny] :
|
|
Główne składniki żywnośc
|
|
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
|
|
Wydanie I.
|
|
Dane tekstowe.
|
|
Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2017.
|
|
978-83-01-19625-7
|
|
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
|
|
Staroszczyk, Hanna. (1980- ). Redaktor
|
|
Wydawnictwo Naukowe PWN.
|
|
Tytuł z ekranu tytułowego.
Dostępny online.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Książka elektroniczna.
Wymagania systemowe: komputer/smartfon/tablet z oprogramowaniem umożliwiającym otwieranie plików typu .pdf. Tryb dostępu: Internet.
|
|
978-83-01-19625-7
|
|
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
|
|
Staroszczyk, Hanna. (1980- ). Redaktor
|
|
Wydawnictwo Naukowe PWN.
|
|
543
664
|
|
|