KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Analiza żywności - jakość produktów spożywczych /

Tajner-Czopek, Agnieszka.
Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita.
Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej we Wrocławiu, 2005.
171 s. : wykr. ; 24 cm.
(SKRYPTY / Akademia Rolnicza we Wrocławiu, 0239-5762 ; 497)
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. 152-155.

Dokument drukowany.
Zbiór ćwiczeń.

83-89189-63-1
Kita, Agnieszka.


 




Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.5413) Dostępny 12/02/2024 2003600054136 Zamów
Rekord: