Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 2 / Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Marzanna Zienkiewicz.

Opis

Duda, Joanna (hotelarstwo).

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 2 / Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Marzanna Zienkiewicz. Wydanie II (2021).

    Warszawa : WSiP, 2021. 447, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
   
Na okładce i stronie tytułowej: reforma 2019.

    ISBN 978-83-02-19067-4     ISBN 978-83-02-19068-1


Gastronomia
Usługi cateringowe
Obsługa klienta
Kelnerstwo

   
M.11693   
M.11694