Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego i kwasu sorbowego PN-ISO 9231 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Opis
Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego i kwasu sorbowego PN-ISO 9231 / Polski Komitet Normalizacyjny.
[W druku na żądanie], Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie 2024-12-11.
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2024.
14 stron : ilustracje ; 30 cm.
ICS 67.100.01.
Norma jest tłumaczeniem angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 9231:2008.
Norma Międzynarodowa ISO 9231:2008 Milk and milk products - Determination of the benzoic and sorbic acid contents ma status Polskiej Normy.
Druk na podstawie wydania z 2019 roku.
ISBN 978-83-8193-586-9
Kwas benzoesowy
Mleko.
Produkty mleczne.
Mzs.216