Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego i kwasu sorbowego PN-ISO 9231 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Opis

    Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego i kwasu sorbowego PN-ISO 9231 / Polski Komitet Normalizacyjny. [W druku na żądanie], Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie 2024-12-11.

    Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2024. 14 stron : ilustracje ; 30 cm.
   
ICS 67.100.01.    
Norma jest tłumaczeniem angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 9231:2008.    
Norma Międzynarodowa ISO 9231:2008 Milk and milk products - Determination of the benzoic and sorbic acid contents ma status Polskiej Normy.    
Druk na podstawie wydania z 2019 roku.

    ISBN 978-83-8193-586-9


Kwas benzoesowy
Mleko.
Produkty mleczne.

   
Mzs.216