|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20121205000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
angielski
|
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
141105
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788375791778
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1934- ).
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Nowoczesne zasady odżywiania :
|
|
przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie /
|
|
T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II ; przekł. [z ang.] Marta Paciorkowska.
|
246 -Wariant tytułu [ ,3]
|
The China study
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 1 dodruk, wyd. polskie
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
[Łódź] :
|
|
"Galaktyka",
|
|
[2011].
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-757-917-78
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
379, [1] s. :
|
|
rys., tab., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.1/.5
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Opracowanie naukowe.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ODŻYWIANIE
|
|
higiena
|
Egz.
Kierowanie
|
Sygnatura
|
Status udost.
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Numer inwentarzowy
|
BUCZ | Dietetyka | 7 | 293493 | BU.293493 |
BUW | | -1 | 293492 | BU.293492 |
|