Nowoczesne zasady odżywiania : przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie / T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II ; przekł. [z ang.] Marta Paciorkowska.
-
- @
- pole kontrolne
- 20121205000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
-
- h
- Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
- angielski
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 141105
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Campbell, T. Colin
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1934- ).
-
- a
- Tytuł (NP)
- The China study
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 1 dodruk, wyd. polskie
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- [Łódź] :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- "Galaktyka",
-
- c
- Data wydania (P)
- [2011].
-
- a
- Nazwa osobowa
- Campbell, Thomas M.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 379, [1] s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- rys., tab., wykr. ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.1/.5
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Opracowanie naukowe.
-
- a
- Wartość pola
- ODŻYWIANIE
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [1, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
246 -Wariant tytułu [ ,3] |
|
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Sygnatura | Kierowanie | Status udost. | Numer inwentarzowy |
---|---|---|---|---|
293493 | Dietetyka | BUCZ | 7 | BU.293493 |
293492 | BUW | -1 | BU.293492 |