KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20121205000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska

041 -Język dokumentu [1, ]

angielski
polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

141105

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788375791778

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Campbell, T. Colin
(1934- ).

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Nowoczesne zasady odżywiania :
przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie /
T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II ; przekł. [z ang.] Marta Paciorkowska.

246 -Wariant tytułu [ ,3]

The China study

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 1 dodruk, wyd. polskie

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

[Łódź] :
"Galaktyka",
[2011].

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Campbell, Thomas M.

920 -ISBN [ , ]

978-83-757-917-78

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

379, [1] s. :
rys., tab., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Opracowanie naukowe.

692 -Pole lokalne [ , ]

ODŻYWIANIE
higiena

Egz.

Kierowanie Sygnatura Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy
BUCZDietetyka7293493BU.293493
BUW -1293492BU.293492