Nowoczesne zasady odżywiania : przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie / T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II ; przekł. [z ang.] Marta Paciorkowska.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20121205000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
041 -Język dokumentu [1, ]
    • h
    • Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
    • angielski
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 141105
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788375791778 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Campbell, T. Colin
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1934- ).
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Nowoczesne zasady odżywiania : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II ; przekł. [z ang.] Marta Paciorkowska.
246 -Wariant tytułu [ ,3]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • The China study
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 1 dodruk, wyd. polskie
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • [Łódź] :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • "Galaktyka",
    • c
    • Data wydania (P)
    • [2011].
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-757-917-78 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 379, [1] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • rys., tab., wykr. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1/.5
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Opracowanie naukowe.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ODŻYWIANIE
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • higiena
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Sygnatura Kierowanie Status udost. Numer inwentarzowy
293493DietetykaBUCZ7BU.293493
293492 BUW-1BU.293492