005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20100318000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Anna Tromczyńska
|
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
165601
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
8372441294
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Podstawy fizjologii żywienia człowieka /
|
|
Janusz Stanisław Keller.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-7244-129-4
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
383 s. :
|
|
fot., rys. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
612.015
|
|
UDC-P058
|
|
Chemia fizjologiczna. Przemiana materii (metabolizm). Enzymy. Pigment
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
612.3
|
|
UDC-P058
|
|
Trawienie. Odżywianie.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.1/.5
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Podręcznik akademicki.
|
Egz.
Kierowanie
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Status udost.
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
BUCZ | 237143 | 7 | BU.237143 | Dietetyka |