Podstawy fizjologii żywienia człowieka / Janusz Stanisław Keller.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20100318000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Anna Tromczyńska
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 165601
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 8372441294 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Keller, Janusz Stanisław.
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Podstawy fizjologii żywienia człowieka / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Janusz Stanisław Keller.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2000.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-7244-129-4 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 383 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • fot., rys. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 612.015
    • 9
    • UKD
    • 2672
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Chemia fizjologiczna. Przemiana materii (metabolizm). Enzymy. Pigment
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 612.3
    • 9
    • UKD
    • 2679
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Trawienie. Odżywianie.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1/.5
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Podręcznik akademicki.
Numer inwentarzowy Status udost. Kierowanie Sygnatura Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
BU.2371437BUCZDietetyka237143