KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20100318000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Anna Tromczyńska
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

165601

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

8372441294

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Keller, Janusz Stanisław.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Podstawy fizjologii żywienia człowieka /
Janusz Stanisław Keller.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego,
2000.

920 -ISBN [ , ]

83-7244-129-4

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

383 s. :
fot., rys. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

612.015
2672
UDC-P058
Chemia fizjologiczna. Przemiana materii (metabolizm). Enzymy. Pigment

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

612.3
2679
UDC-P058
Trawienie. Odżywianie.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Podręcznik akademicki.

Egz.

Kierowanie Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost. Numer inwentarzowy Sygnatura
BUCZ2371437BU.237143Dietetyka