Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Wojciecha Roszkowskiego \2\.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20181003000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 165950
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 8372446768 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Podstawy nauki o żywieniu człowieka : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • przewodnik do ćwiczeń /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod red. Wojciecha Roszkowskiego \2\.
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 2 popr. i uzup.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo SGGW,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2008.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1939- )
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-7244-676-8 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 257, [1] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • fot., rys., tab., wykr. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 612.015
    • 9
    • UKD
    • 2672
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Chemia fizjologiczna. Przemiana materii (metabolizm). Enzymy. Pigment
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1/.5
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy ćw.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Podręcznik akademicki.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ODŻYWIANIE
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • higiena
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • biochemia
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Sygnatura Status udost. Numer inwentarzowy Kierowanie
304603Dietetyka7BU.304603BUCZ
16008924 7M.8801MCZ
16008848 -1M.8725MW
16008925 -1M.8802MW
16008926 -1M.8803MW
16008927 -1M.8804MW
16008928 -1M.8805MW
16008929 -1M.8806MW
16008930 -1M.8807MW
16008931 -1M.8808MW