Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Wojciecha Roszkowskiego \2\.
-
- @
- pole kontrolne
- 20181003000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 165950
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 2 popr. i uzup.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo SGGW,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2008.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Roszkowski, Wojciech
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1939- )
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Red.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 257, [1] s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- fot., rys., tab., wykr. ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 612.015
-
- 9
- UKD
- 2672
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Chemia fizjologiczna. Przemiana materii (metabolizm). Enzymy. Pigment
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.1/.5
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. przy ćw.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Podręcznik akademicki.
-
- a
- Wartość pola
- ODŻYWIANIE
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- a
- Wartość pola
- PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- biochemia
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] | |
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Sygnatura | Status udost. | Numer inwentarzowy | Kierowanie |
---|---|---|---|---|
304603 | Dietetyka | 7 | BU.304603 | BUCZ |
16008924 | 7 | M.8801 | MCZ | |
16008848 | -1 | M.8725 | MW | |
16008925 | -1 | M.8802 | MW | |
16008926 | -1 | M.8803 | MW | |
16008927 | -1 | M.8804 | MW | |
16008928 | -1 | M.8805 | MW | |
16008929 | -1 | M.8806 | MW | |
16008930 | -1 | M.8807 | MW | |
16008931 | -1 | M.8808 | MW |