Superżywność : jedzenie i medycyna przyszłości / David Wolfe ; [przeł. z ang. Bartomiej Kotarski].

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20150721000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Iwona,Cichoń
041 -Język dokumentu [1, ]
    • h
    • Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
    • angielski
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 224527
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788364645549 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Volfe, David
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1970- ).
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Superżywność : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • jedzenie i medycyna przyszłości /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • David Wolfe ; [przeł. z ang. Bartomiej Kotarski].
246 -Wariant tytułu [ ,3]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • The food and medicine of the future
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • [Białystok] :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Vivante,
    • c
    • Data wydania (P)
    • [2015].
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-64645-54-9 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 376 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • fot. kolor., il. kolor. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1/.5
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 641.5
    • 9
    • UKD
    • 3629
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy art.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Literatura popularna.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • LECZENIE
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • metody niekonwencjonalne
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ODŻYWIANIE
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • higiena
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PRZEPISY KULINARNE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • WYDAWNICTWA POPULARNE
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost. Sygnatura Numer inwentarzowy Kierowanie
3034707DietetykaBU.303470BUCZ