005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20150721000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
|
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
angielski
|
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
224527
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788364645549
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1970- ).
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Superżywność :
|
|
jedzenie i medycyna przyszłości /
|
|
David Wolfe ; [przeł. z ang. Bartomiej Kotarski].
|
246 -Wariant tytułu [ ,3]
|
The food and medicine of the future
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
[Białystok] :
|
|
Wydawnictwo Vivante,
|
|
[2015].
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-64645-54-9
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
376 s. :
|
|
fot. kolor., il. kolor. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.1/.5
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5
|
|
UDC-P058
|
|
Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy art.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Literatura popularna.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
metody niekonwencjonalne
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ODŻYWIANIE
|
|
higiena
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
PRZEPISY KULINARNE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
WYDAWNICTWA POPULARNE
|
Egz.
Kierowanie
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
BUCZ | 7 | Dietetyka | BU.303470 | 303470 |