KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20150721000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
CZĘST 010/Iwona,Cichoń

041 -Język dokumentu [1, ]

angielski
polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

224527

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788364645549

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Volfe, David
(1970- ).

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Superżywność :
jedzenie i medycyna przyszłości /
David Wolfe ; [przeł. z ang. Bartomiej Kotarski].

246 -Wariant tytułu [ ,3]

The food and medicine of the future

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

[Białystok] :
Wydawnictwo Vivante,
[2015].

920 -ISBN [ , ]

978-83-64645-54-9

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

376 s. :
fot. kolor., il. kolor. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

641.5
3629
UDC-P058
Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy art.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Literatura popularna.

692 -Pole lokalne [ , ]

LECZENIE
metody niekonwencjonalne

692 -Pole lokalne [ , ]

ODŻYWIANIE
higiena

692 -Pole lokalne [ , ]

PRZEPISY KULINARNE

692 -Pole lokalne [ , ]

WYDAWNICTWA POPULARNE

Egz.

Kierowanie Status udost. Sygnatura Numer inwentarzowy Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
BUCZ7DietetykaBU.303470303470