Superżywność : jedzenie i medycyna przyszłości / David Wolfe ; [przeł. z ang. Bartomiej Kotarski].
-
- @
- pole kontrolne
- 20150721000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Iwona,Cichoń
-
- h
- Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
- angielski
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 224527
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Volfe, David
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1970- ).
-
- a
- Tytuł (NP)
- The food and medicine of the future
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- [Białystok] :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Vivante,
-
- c
- Data wydania (P)
- [2015].
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 376 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- fot. kolor., il. kolor. ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.1/.5
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 641.5
-
- 9
- UKD
- 3629
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. przy art.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Literatura popularna.
-
- a
- Wartość pola
- LECZENIE
-
- x
- Określnik rzeczowy
- metody niekonwencjonalne
-
- a
- Wartość pola
- ODŻYWIANIE
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- a
- Wartość pola
- PRZEPISY KULINARNE
-
- a
- Wartość pola
- WYDAWNICTWA POPULARNE
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [1, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
246 -Wariant tytułu [ ,3] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Status udost. | Sygnatura | Numer inwentarzowy | Kierowanie |
---|---|---|---|---|
303470 | 7 | Dietetyka | BU.303470 | BUCZ |