Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / red. nauk.: Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski ; aut.: Jerzy Bertrandt [et al.].

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20241231092653.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • SZCZ M/ESZ
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • SZCZ M/ESZ
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KR 122/AKs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KR U/42EBs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WA 392/MD
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 282767
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788301157357 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • t. 3 Find
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788301139544 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • t. 1-3 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. Find
    • n
    • Oznaczenie części (P)
    • 3 /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • red. nauk.: Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski ; aut.: Jerzy Bertrandt [et al.].
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 1, 3 dodr.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Naukowe PWN,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2012.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1944- ).
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
    • 9
    • KHW
    • 517406
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
    • 9
    • KHW
    • 517407
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1952- ).
    • 9
    • KHW
    • 517405
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 52648
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-01-15735-7 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • t. 3 Find
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-01-13954-4 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • t. 1-3 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 405, [1] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2708
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Higiena otoczenia. Czynniki klimatyczne. Aklimatyzacja. Wpływ hałasu.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.2
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2709
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 614
    • 9
    • UKD
    • 2730
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Zdrowie i bezpieczeństwo publiczne.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Dla studentów uczelni medycznych, przyrodniczych, rolniczych, a także dla żywieniowców, dietetyków i lekarzy.
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywienie
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • aspekt zdrowotny
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 517441
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Zdrowie publiczne
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • planowanie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 137714
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Zdrowie publiczne.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 137718
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Bezpieczeństwo żywności.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 201740
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Epidemiologia
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • prognozy.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 517442
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,8]
    • 3
    • Wyszczególnienie materiału
    • Okładka
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
    • 3
    • Wyszczególnienie materiału
    • Spis treści
Status udost. Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Kierowanie
-1M.104292023-03-17 MW
-1M.104302023-03-17 MW
-1M.7959 16008058MW
-1M.104282023-03-17 MW