Żywność a zdrowie i prawo / Henryk Gertig, Grażyna Duda \2\.
-
- @
- pole kontrolne
- 20181008000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Małgorzata Łęgowik
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 282841
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Duda, Grażyna.
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 2 uzup.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2004.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Gertig, Henryk
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1924-2011).
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 339 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- rys. ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 346
-
- 9
- UKD
- 1632
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Prawo gospodarcze. Prawo kierowania gospodarką przez państwo.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 351.77
-
- 9
- UKD
- 1770
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Zdrowie i higiena publiczna. Kontrola sanitarna. Kontrola weterynaryjna. Cmentarze.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 614.3
-
- 9
- UKD
- 2739
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Akty prawne s. 327-[331] i przy rozdz.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Podręcznik akademicki.
-
- a
- Tekst uwagi
- Podręcznik dotowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i Sportu
-
- a
- Wartość pola
- PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- x
- Określnik rzeczowy
- prawo
-
- z
- Określnik geograficzny
- Polska
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- x
- Określnik rzeczowy
- prawo wspólnotowe europejskie
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- konserwacja
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Sygnatura | Status udost. | Kierowanie | Numer inwentarzowy |
---|---|---|---|---|
264635 | Dietetyka | 7 | BUCZ | BU.264635 |