005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20170213000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
angielski
|
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
282854
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
1897907060
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Żywność twój cudowny lek czyli Co jeść, a czego nie jeść w ponad 100 schorzeniach i jak próbować im zapobiegać stosując odpowiednia dietę /
|
|
Jean Carper ; przeł. [z ang.] Konrad Pszczołowski.
|
246 -Wariant tytułu [ ,0]
|
Co jeść, a czego nie jeść w ponad 100 schorzeniach i jak próbować im zapobiegać stosując odpowiednia dietę
|
246 -Wariant tytułu [ ,3]
|
Food - yuor mairacle medicine
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
[London] :
|
|
Hannah Publishing,
|
|
[1995].
|
920 -ISBN [ , ]
|
1-897907-06-0
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
490 s. :
|
|
tab. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 465-480.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Poradnik.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ODŻYWIANIE
|
|
higiena
|
692 -Pole lokalne [ , ]
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
Kierowanie
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
BU.309030 | 7 | Dietetyka | BUCZ | 309030 |