Żywność twój cudowny lek czyli Co jeść, a czego nie jeść w ponad 100 schorzeniach i jak próbować im zapobiegać stosując odpowiednia dietę / Jean Carper ; przeł. [z ang.] Konrad Pszczołowski.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20170213000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
041 -Język dokumentu [1, ]
    • h
    • Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
    • angielski
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 282854
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 1897907060 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Carper, Jean.
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Żywność twój cudowny lek czyli Co jeść, a czego nie jeść w ponad 100 schorzeniach i jak próbować im zapobiegać stosując odpowiednia dietę / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Jean Carper ; przeł. [z ang.] Konrad Pszczołowski.
246 -Wariant tytułu [ ,0]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • Co jeść, a czego nie jeść w ponad 100 schorzeniach i jak próbować im zapobiegać stosując odpowiednia dietę
246 -Wariant tytułu [ ,3]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • Food - yuor mairacle medicine
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • [London] :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Hannah Publishing,
    • c
    • Data wydania (P)
    • [1995].
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 1-897907-06-0 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 490 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • tab. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 64
    • 9
    • UKD
    • 3621
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. 465-480.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Poradnik.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ODŻYWIANIE
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • higiena
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PORADNIKI
Status udost. Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Sygnatura
7BUCZBU.309030309030Dietetyka