Psychodietetyka / redakcja naukowa Anna Brytek-Matera ; autorzy: Małgorzata Adamczyk-Zientara [i 32 pozostałych].

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20241231105609.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • LUBL 58/RL
    • b
    • Język katalogowania
    • pol
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • LUBL 58/RL
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • LUBL 58/RL
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • OLSZT 003/DSs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • BYDG 020/AMs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • GD 27/BR
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • Ł 68/MN
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788320059922 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Psychodietetyka / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • redakcja naukowa Anna Brytek-Matera ; autorzy: Małgorzata Adamczyk-Zientara [i 32 pozostałych].
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wydanie I.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • PZWL Wydawnictwo Lekarskie,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2020.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redakcja
    • 9
    • KHW
    • 44297
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Autor
    • 9
    • KHW
    • 523315
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 57488
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-200-5992-2 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • XVIII, [2], 566 stron :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2709
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.2
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 567
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 159.942
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Emocje. Uczucia. Nastroje. Nastrój obniżony (depresja), nastrój wzmożony (euforia, ekstaza, mania), labilność.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2807
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 616-008.9
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Tkanki i narządy. Bilans odżywczy. Choroba przemiany materii. Zaburzenia przemiany materii, odżywiania, składu chemicznego narządów.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Piśmiennictwo przy rozdziałach. Indeks.
530 -Uwaga dot. innej postaci fizycznej dokumentu [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. innej postaci fizycznej dokumentu
    • Dostępny również w wersji elektronicznej.
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Dietetyka
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • aspekt psychologiczny
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 523358
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
    • z
    • Uwaga
    • Dostęp autoryzowany
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,8]
    • 3
    • Wyszczególnienie materiału
    • Okładka
Status udost. Data inwentaryzacji Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura
72020-07-20BUCZBU.316824Dietetyka