005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20210319104747.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
Częst 010/MS
|
|
Częst 010/AN
|
|
polski
|
|
rda
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
polski
|
|
angielski
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
|
Polska
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788375793291
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1953- ).
|
|
Autor
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Trzy kroki do zdrowia /
|
|
Joel Fuhrman ; przekład: Ewa Kleszcz.
|
246 -Wariant tytułu [ , ]
|
Eat for health :
|
|
Tytuł oryginalny:
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wydanie I, polskie, dodruk.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Łódź :
|
|
Galaktyka,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Tłumacz
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Galaktyka.
|
|
Wydawca
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-7579-329-1
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
349, [1] strona :
|
|
ilustracje ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
rdacontent
|
|
Tekst
|
|
txt
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
rdamedia
|
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
rdacarrier
|
|
Wolumin
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
613.2
|
|
Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
641.5
|
|
Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
U góry okładki: Schudnij, pokonaj choroby, odzyskaj witalność.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliografia na stronach 326-334. Indeksy.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Dietoterapia.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność.
|
Egz.
Sygnatura
|
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Dietetyka | BUCZ | BU.317772 | 7 | 2021-03-01 |
| BUW | BU.317773 | -1 | 2021-03-01 |