Trzy kroki do zdrowia / Joel Fuhrman ; przekład: Ewa Kleszcz.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20210319104747.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • Częst 010/MS
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • Częst 010/AN
    • b
    • Język katalogowania
    • polski
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
041 -Język dokumentu [1, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
    • h
    • Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
    • angielski
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
    • a
    • Kraj miejsca wydania
    • Polska
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788375793291 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Fuhrman, Joel
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1953- ).
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Autor
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Trzy kroki do zdrowia / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Joel Fuhrman ; przekład: Ewa Kleszcz.
246 -Wariant tytułu [ , ]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • Eat for health :
    • i
    • Tekst wyświetlany na ekranie monitora (NP)
    • Tytuł oryginalny:
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wydanie I, polskie, dodruk.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2018.
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Łódź :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Galaktyka,
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Tłumacz
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 78322
    • a
    • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
    • Galaktyka.
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-7579-329-1 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 349, [1] strona :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
337 -Typ mediów [ , ]
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2709
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.2
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3629
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 641.5
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • U góry okładki: Schudnij, pokonaj choroby, odzyskaj witalność.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia na stronach 326-334. Indeksy.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • 9
    • KHW
    • 106057
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Dietoterapia.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • 9
    • KHW
    • 141217
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność.
Status udost. Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Sygnatura Kierowanie
7BU.3177722021-03-01DietetykaBUCZ
-1BU.3177732021-03-01 BUW