KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20210319104747.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

Częst 010/MS
Częst 010/AN
polski
rda

041 -Język dokumentu [1, ]

polski
angielski

044 -Kraj miejsca wydania [ , ]

Polska

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788375793291

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Fuhrman, Joel
(1953- ).
Autor

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Trzy kroki do zdrowia /
Joel Fuhrman ; przekład: Ewa Kleszcz.

246 -Wariant tytułu [ , ]

Eat for health :
Tytuł oryginalny:

250 -Strefa wydania [ , ]

Wydanie I, polskie, dodruk.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

2018.
Łódź :
Galaktyka,

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Kleszcz, Ewa.
Tłumacz

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

pbl
78322
Galaktyka.
Wydawca

920 -ISBN [ , ]

978-83-7579-329-1

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

349, [1] strona :
ilustracje ;
24 cm.

336 -Typ zawartości [ , ]

rdacontent
Tekst
txt

337 -Typ mediów [ , ]

rdamedia
Bez urządzenia pośredniczącego
n

338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]

rdacarrier
Wolumin
nc

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
2709
613.2
Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
3629
641.5
Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

U góry okładki: Schudnij, pokonaj choroby, odzyskaj witalność.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliografia na stronach 326-334. Indeksy.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

106057
Dietoterapia.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

141217
Żywność.

Egz.

Sygnatura Kierowanie Numer inwentarzowy Status udost. Data inwentaryzacji
DietetykaBUCZBU.31777272021-03-01
 BUWBU.317773-12021-03-01