005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20210319103029.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
Częst 010/MS
|
|
Częst 010/AN
|
|
polski
|
|
rda
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
polski
|
|
angielski
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
|
Polska
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788365846112
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1953- ).
|
|
Autor
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Wylecz choroby serca :
|
|
Joel Fuhrman ; [tłumaczenie Kamila Knochenhauer].
|
|
rewolucyjny program żywieniowy zapobiegający schorzeniom układu krążenia i cofający ich skutki /
|
246 -Wariant tytułu [1, ]
|
End of heart disease :
|
|
the eat to live plan to prevent and reverse heart disease
|
|
Tytuł oryginału:
|
246 -Wariant tytułu [3,0]
|
Rewolucyjny program żywieniowy zapobiegający schorzeniom układu krążenia i cofający ich skutki
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wydanie I.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Białystok :
|
|
Wydawnictwo Vital Gwarancja Zdrowia,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Tłumacz
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Wydawnictwo Vital.
|
|
Wydawca
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-65846-11-2
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
448 stron :
|
|
ilustracje ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
rdacontent
|
|
Tekst
|
|
txt
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
rdamedia
|
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
rdacarrier
|
|
Wolumin
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
616.1
|
|
Choroby układu krążenia i naczyń krwionośnych. Choroba Buergera.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
615.874
|
|
Dieta jako terapia. Kontrola diety.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Serce
|
|
choroby.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Układ sercowo-naczyniowy
|
|
choroby.
|
Egz.
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura
|
Status udost.
|
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
2021-03-01 | Dietetyka | 7 | BUCZ | BU.317774 |
2021-03-01 | | -1 | BUW | BU.317775 |