Zbrodnie fast foodów : jak wyjść z pułapki przetworzonej żywności / Joel Fuhrman, Robert B. Phillips ; przełożył Bartłomiej Kotarski.
-
- @
- pole kontrolne
- 20210319084037.0
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- Częst 010/MS
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- Częst 010/AN
-
- b
- Język katalogowania
- polski
-
- e
- Zasady katalogowania
- rda
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- b
- Język streszczeń lub abstraktu (P)
- angielski
-
- a
- Kraj miejsca wydania
- Polska
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Fuhrman, Joel
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1953- ).
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Autor
-
- a
- Tytuł (NP)
- Fast food genocide :
-
- b
- Ciąg dalszy tytułu (NP)
- how processed food is killing us and what we can do about it
-
- i
- Tekst wyświetlany na ekranie monitora (NP)
- Tytuł oryginału :
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wydanie I.
-
- c
- Data wydania (P)
- 2019.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Białystok :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Kobiece,
-
- a
- Nazwa osobowa
- Phillips, Robert B.
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- Phillips, Robert B.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Kotarski, Bartłomiej Marcin.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Tłumacz
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus.
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Wydawca
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 428 stron :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- ilustracje ;
-
- c
- Format (NP)
- 21 cm.
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczącego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- a
- Termin określający typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 2709
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.2
-
- b
- Dopowiedzenie
- Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
-
- a
- Uwaga ogólna (NP)
- Dostępne także jako e-book.
-
- 9
- KHW
- 151845
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Choroby z niewłaściwego odżywiania.
-
- 9
- KHW
- 106057
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Dietoterapia.
-
- 9
- KHW
- 141131
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywienie.
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [1, ] |
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
246 -Wariant tytułu [1, ] |
|
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
500 -Uwaga ogólna [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
Data inwentaryzacji | Sygnatura | Status udost. | Kierowanie | Numer inwentarzowy |
---|---|---|---|---|
2021-03-01 | Dietetyka | 7 | BUCZ | BU.317776 |
2021-03-01 | -1 | BUW | BU.317777 |