005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20220311092032.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
Częst 010/AM
|
|
Częst 010/AN
|
|
polski
|
|
rda
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
polski
|
|
angielski
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
|
Polska
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788375793017
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1960- ).
|
|
Autor
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Niebieskie strefy :
|
|
Dan Buettner ; przekład Jacek Żuławnik.
|
|
9 lekcji długowieczności od ludzi żyjących najdłużej /
|
246 -Wariant tytułu [3,0]
|
9 lekcji długowieczności od ludzi żyjących najdłużej
|
246 -Wariant tytułu [3,1]
|
Blue zones :
|
|
9 lessons for living longer
|
|
Tytuł oryginału:
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Łódź :
|
|
Galaktyka,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
(1977- ).
|
|
Tłumacz
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Galaktyka.
|
|
Wydawca
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-7579-301-7
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
266, [1] strona :
|
|
ilustracje ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
rdacontent
|
|
Tekst
|
|
txt
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
rdamedia
|
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
rdacarrier
|
|
Wolumin
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
613.98
|
|
Higiena wieku starczego. Gerontologia.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
641.5
|
|
Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
612.67
|
|
Starzenie sie. Starość. Klimakterium.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliografia na stronach 257-260. Indeks.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Długowieczność.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Higiena środowiska.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Geografia medyczna.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Seniorzy
|
|
zdrowie i higiena.
|
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Kierowanie
|
Sygnatura
|
BU.319391 | 7 | 2022-03-10 | BUCZ | Nauki o zdrowiu |