Nowe trendy w dietetyce / pod redakcją naukową Krzysztofa L. Krzystyniaka, Joanny Klonowskiej.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20241231101352.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • LUBL 58/MN
    • b
    • Język katalogowania
    • pol
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • LUBL 58/MN
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • LUBL 58/ASs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • GD 27/BRs
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788395946929 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Nowe trendy w dietetyce / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod redakcją naukową Krzysztofa L. Krzystyniaka, Joanny Klonowskiej.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Medyk,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2020.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redakcja
    • 9
    • KHW
    • 508646
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • c
    • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (NP)
    • (kosmetologia).
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redakcja
    • 9
    • KHW
    • 508648
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 508647
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-959469-2-9 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 142 strony :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2709
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.2
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2783
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 615.874
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Dieta jako terapia. Kontrola diety.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Monografia jest zbiorem artykułów pokonferencyjnych z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej "Nowe trendy w dietetyce", która odbyła się 15.05.2018 r. w siedzibie Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia przy rozdziałach.
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Dietetyka.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 106056
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Dietoterapia.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 106057
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Edukacja żywieniowa.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 141130
Numer inwentarzowy Status udost. Kierowanie Data inwentaryzacji Sygnatura
BU.3195227BUCZ2022-04-01Dietetyka