Pieczywo - Metody badań PN-A-74108 / Polski Komitet Normalizacyjny.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20220509150121.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • Częst 010/LKM
    • b
    • Język katalogowania
    • polski
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • Częst 010/LKM
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
041 -Język dokumentu [1, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
    • h
    • Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
    • eng
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
    • a
    • Kraj miejsca wydania
    • pl
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Norma
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 8370018351 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Pieczywo - Metody badań PN-A-74108 / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Polski Komitet Normalizacyjny.
246 -Wariant tytułu [3,0]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • PN-A-74108
246 -Wariant tytułu [3, ]
    • i
    • Tekst wyświetlany na ekranie monitora (NP)
    • Nr ujednolicony:
    • a
    • Tytuł (NP)
    • PN-A-74108:1996
246 -Wariant tytułu [3,3]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • Bakery products - Testing methods
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wydanie z 1996 w druku na żądanie.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Polski Komitet Normalizacyjny,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 1996.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [ , ]
    • a
    • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
    • Polska.
    • b
    • Nazwa jednostki podrzędnej (P)
    • Polski Komitet Normalizacyjny.
    • 9
    • KHW
    • 19400
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-7001-835-1 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • [2], 18, [2] s. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 30 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-102
    • 9
    • UKD
    • 365
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 006.3/.8
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Normy.
    • k
    • Dopowiedzenie szczegółowe
    • Normy jakości. Normy bezpieczeństwa
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3852
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664.6
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Piekarstwo. Ciastkarstwo.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • ICS 67.060. SKN 1239.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Faktyczna data wydania: 2022.
590 -Uwaga dot. normy [ , ]
    • a
    • Pełny tekst uwagi
    • Zastępuje PN-A 74108; Ustawiona przez PKN 29 lutego 1996 r.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • 9
    • KHW
    • 136691
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Wyroby piekarniczo-cukiernicze.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • 9
    • KHW
    • 121529
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Normalizacja.
Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Status udost. Kierowanie
Mzs.1732022-05-057MCZ