Pieczywo - Metody badań PN-A-74108 / Polski Komitet Normalizacyjny.
-
- @
- pole kontrolne
- 20220509150121.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- Częst 010/LKM
-
- b
- Język katalogowania
- polski
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- Częst 010/LKM
-
- e
- Zasady katalogowania
- rda
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- h
- Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
- eng
-
- a
- Kraj miejsca wydania
- pl
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Norma
-
- a
- Tytuł (NP)
- PN-A-74108
-
- i
- Tekst wyświetlany na ekranie monitora (NP)
- Nr ujednolicony:
-
- a
- Tytuł (NP)
- PN-A-74108:1996
-
- a
- Tytuł (NP)
- Bakery products - Testing methods
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wydanie z 1996 w druku na żądanie.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Polski Komitet Normalizacyjny,
-
- c
- Data wydania (P)
- 1996.
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Polska.
-
- b
- Nazwa jednostki podrzędnej (P)
- Polski Komitet Normalizacyjny.
-
- 9
- KHW
- 19400
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- [2], 18, [2] s. ;
-
- c
- Format (NP)
- 30 cm.
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczącego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Termin określający typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-102
-
- 9
- UKD
- 365
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 006.3/.8
-
- b
- Dopowiedzenie
- Normy.
-
- k
- Dopowiedzenie szczegółowe
- Normy jakości. Normy bezpieczeństwa
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 3852
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664.6
-
- b
- Dopowiedzenie
- Piekarstwo. Ciastkarstwo.
-
- a
- Uwaga ogólna (NP)
- ICS 67.060. SKN 1239.
-
- a
- Uwaga ogólna (NP)
- Faktyczna data wydania: 2022.
-
- a
- Pełny tekst uwagi
- Zastępuje PN-A 74108; Ustawiona przez PKN 29 lutego 1996 r.
-
- 9
- KHW
- 136691
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Wyroby piekarniczo-cukiernicze.
-
- 9
- KHW
- 121529
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Normalizacja.
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [1, ] |
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] | |
246 -Wariant tytułu [3,0] |
|
246 -Wariant tytułu [3, ] |
|
246 -Wariant tytułu [3,3] |
|
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [ , ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
500 -Uwaga ogólna [ , ] |
|
500 -Uwaga ogólna [ , ] |
|
590 -Uwaga dot. normy [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
Numer inwentarzowy | Data inwentaryzacji | Status udost. | Kierowanie |
---|---|---|---|
Mzs.173 | 2022-05-05 | 7 | MCZ |