Etykieta biznesmena : savoir-vivre / Cezary Ikanowicz.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20241231090958.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • WR U/PAd
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • WR U/ml
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WR U/jm
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WR U/HSs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WA LAZ/JF
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788373785304 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Ikanowicz, Cezary.
    • 9
    • KHW
    • 12042
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Etykieta biznesmena : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • savoir-vivre /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Cezary Ikanowicz.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2010.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • b
    • Nazwa jednostki podrzędnej (P)
    • Oficyna Wydawnicza.
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 50749
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-7378-530-4 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 155, [4] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 20 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 1080
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 330.162
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Etyka gospodarcza. Etyka biznesu.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2114
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 395
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Etykieta. Obyczaje towarzyskie. Dobre maniery. Savoir-vivre.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3759
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 658.3-057.17
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Kadra kierownicza przedsiębiorstwa.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. 155-[156].
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Savoir-vivre w biznesie
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528950
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,8]
    • 3
    • Wyszczególnienie materiału
    • Okładka
Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy Status udost. Kierowanie
2024-05-16BU.323797-1BUW