Microwave Processing of Foods : Challenges, Advances and Prospects : Microwaves and Food / Anubhav Pratap-Singh, Ferruh Erdogdu, Shaojin Wang, Hosahalli S. Ramaswamy editors.
-
- @
- pole kontrolne
- 2025020507107.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/RŁ
-
- b
- Język katalogowania
- pol
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- CZĘST 010/RŁ
-
- e
- Zasady katalogowania
- rda
-
- k
- data najwcześniejsza powstania dzieła (NP)
- 2024
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Cham :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Springer,
-
- c
- Data wydania (P)
- © 2024.
-
- 9
- KHW
- 533483
-
- a
- Nazwa osobowa
- Pratap-Singh, Anubhav
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Redakcja
-
- 9
- KHW
- 533495
-
- a
- Nazwa osobowa
- Erdoğdu, Ferruh
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Redakcja
-
- 9
- KHW
- 533496
-
- a
- Nazwa osobowa
- Wang, Shaojin
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Redakcja
-
- 9
- KHW
- 533497
-
- a
- Nazwa osobowa
- Ramaswamy, Hosahalli S.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Redakcja
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- 9
- KHW
- 533306
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Springer Nature
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Wydawca
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- XVI, 741 stron :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- ilustracje kolorowe ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczącego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Termin określający typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- a
- postać fizyczna / rodzaj literacki / odmiana piśmiennictwa
- Książki
-
- a
- postać fizyczna / rodzaj literacki / odmiana piśmiennictwa
- Publikacje fachowe
-
- a
- postać fizyczna / rodzaj literacki / odmiana piśmiennictwa
- Publikacje naukowe
-
- a
- Czas powstania dzieła
- 2001-
-
- a
- Tytuł (P)
- Food Engineering Series,
-
- x
- ISSN (NP)
- 1571-0297
-
- 9
- KHW
- 533408
-
- a
- Tytuł ujednolicony/tytuł (NP)
- Food Engineering Series
-
- x
- ISSN
- 1571-0297
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 3796
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 66.04
-
- b
- Dopowiedzenie
- Metody obróbki termicznej.
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 3844
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664.017
-
- b
- Dopowiedzenie
- Towaroznawstwo żywności.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
-
- 9
- KHW
- 533423
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywność
-
- 9
- KHW
- 533425
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Mikrofale
-
- a
- Deskryptor ujęciowy
- Rolnictwo i leśnictwo
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
046 -Czas powstania dzieła [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] | |
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
380 -Forma dzieła [ , ] |
|
380 -Forma dzieła [ , ] |
|
380 -Forma dzieła [ , ] |
|
388 -Czas powstania – zakresy chronologiczne [ , ] |
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ] |
|
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
658 -Dziedzina i ujęcie [ , ] |
|
Numer inwentarzowy | Data inwentaryzacji | Kierowanie | Status udost. |
---|---|---|---|
M.12241 | 2025-01-31 | MW | -1 |