Dietetyka i żywienie kliniczne / red. Anne Payne, Helen Barker ; [tł. z jęz. ang. Cezary Chojnacki et al.] \2017\.
-
- @
- pole kontrolne
- 20181029000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
-
- h
- Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
- angielski
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 39308
-
- a
- Tytuł (NP)
- Advancing dietetics and clinical nutrition
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 1 dodruk.
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 1 pol. / red. Jan Chojnacki
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Wrocław :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Elsevier Urban & Partner,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2017.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Payne, Anne
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1959- )
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Red.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Barker, Helen M.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Red.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- XII, 323 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- il., rys., wykr. ;
-
- c
- Format (NP)
- 29 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.1/.5
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 615.874
-
- 9
- UKD
- 2783
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Dieta jako terapia. Kontrola diety.
-
- a
- Uwaga ogólna (NP)
- S. przyt. wyd. oryg.
-
- a
- Uwaga ogólna (NP)
- Na s. red. ISBN oryg.: 978-0-443-06786-0.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. przy rozdz.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Podręcznik.
-
- a
- Wartość pola
- DIETETYKA
-
- a
- Wartość pola
- ODŻYWIANIE
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- a
- Wartość pola
- PODRĘCZNIKI
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [1, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] | |
246 -Wariant tytułu [ ,3] |
|
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
500 -Uwaga ogólna [ , ] |
|
500 -Uwaga ogólna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Numer inwentarzowy | Status udost. | Kierowanie | Sygnatura | Sygnatura (kod) z bazy źródłowej |
---|---|---|---|---|
BU.313474 | 7 | BUCZ | Dietetyka | 313474 |