005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20151021000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
|
|
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
angielski
|
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
108088
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788361640417
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Lecznicza żywność /
|
|
Jorge D. Pamplona Roger ; [tł. z jęz. ang. Jarosław Kauc].
|
246 -Wariant tytułu [ ,3]
|
Salud por los alimentos
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwo "Nowe Spojrzenia",
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-61640-41-7
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
382 s. :
|
|
il. ;
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [ , ]
|
NOWY STYL ŻYCIA
|
800 -Hasło dodatkowe opisu książki wielotomowej - nazwa osobowa [ , ]
|
Pamplona-Roger, Jorge D.
|
|
NOWY STYL ŻYCIA
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.1/.5
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
615.8
|
|
UDC-P058
|
|
Fizjoterapia. Radioterapia i inne bezlekowe metody leczenia.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
641.5
|
|
UDC-P058
|
|
Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 368-374.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Opracowanie naukowe.
|
546 -Uwaga dot. języka [ , ]
|
Tekst tł. z ang., wersja oryg. w jęz. hisz.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ODŻYWIANIE
|
|
higiena
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
POTRAWY DIETETYCZNE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ŻYWNOŚĆ PROZDROWOTNA
|
Egz.
Kierowanie
|
Sygnatura
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Status udost.
|
Numer inwentarzowy
|
BUCZ | Dietetyka | 304586 | 7 | BU.304586 |