Lecznicza żywność / Jorge D. Pamplona Roger ; [tł. z jęz. ang. Jarosław Kauc].
-
- @
- pole kontrolne
- 20151021000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Iwona,Cichoń
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Iwona,Cichoń
-
- h
- Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
- eng
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 108088
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Pamplona-Roger, Jorge D.
-
- a
- Tytuł (NP)
- Salud por los alimentos
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo "Nowe Spojrzenia",
-
- c
- Data wydania (P)
- 2014.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 382 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- il. ;
-
- c
- Format (NP)
- 26 cm.
-
- a
- Tytuł (P)
- NOWY STYL ŻYCIA
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Pamplona-Roger, Jorge D.
-
- t
- Tytuł ujednolicony/tytuł (NP)
- NOWY STYL ŻYCIA
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.1/.5
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 615.8
-
- 9
- UKD
- 2768
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Fizjoterapia. Radioterapia i inne bezlekowe metody leczenia.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 641.5
-
- 9
- UKD
- 3629
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. s. 368-374.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Opracowanie naukowe.
-
- a
- Uwaga dot. języka
- Tekst tł. z ang., wersja oryg. w jęz. hisz.
-
- a
- Wartość pola
- DIETETYKA
-
- a
- Wartość pola
- ODŻYWIANIE
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- a
- Wartość pola
- POTRAWY DIETETYCZNE
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ PROZDROWOTNA
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [1, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
246 -Wariant tytułu [ ,3] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [ , ] |
|
800 -Hasło dodatkowe opisu książki wielotomowej - nazwa osobowa [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
546 -Uwaga dot. języka [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Numer inwentarzowy | Sygnatura | Status udost. | Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Kierowanie |
---|---|---|---|---|
BU.304586 | Dietetyka | 7 | 304586 | BUCZ |