Żywność prozdrowotna : składniki i technologia / pod red. Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej \2\.

Opis

Hasło dodatkowe:
Czapski, Janusz (1946- ) Red.
Hasło dodatkowe:
Górecka, Danuta (1956- ) Red.
Wydanie:
Wyd. 2
Miejsce:
Poznań :
Wydany przez :
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
w roku:
2015.
Opis fizyczny:
439 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
UKD:
612.3
613.1/.5
664
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.
Współfinansowanie w ramach projektu : Unia Europejska
ISBN:
978-83-7160-730-1

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:


Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.304581 Wolny dostęp BU.304581 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -