Żywność prozdrowotna : składniki i technologia / pod red. Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej \2\.
- Hasło dodatkowe:
- Czapski, Janusz (1946- ) Red.
- Hasło dodatkowe:
- Górecka, Danuta (1956- ) Red.
- Wydanie:
- Wyd. 2
- Miejsce:
- Poznań :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
- w roku:
- 2015.
- Opis fizyczny:
- 439 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
- UKD:
-
612.3
613.1/.5
664 - Uwagi:
-
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.
Współfinansowanie w ramach projektu : Unia Europejska - ISBN:
- 978-83-7160-730-1
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUCZ BU.304581 Wolny dostęp | BU.304581 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |