Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów / pod red. Piotra P. Lewickiego.

Opis

Hasło dodatkowe:
Lewicki, Piotr Paweł (1937-2011) Red.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo SGGW,
w roku:
2008.
Opis fizyczny:
521 s. ; 25 cm.
UKD:
0/9(03) =111
613.1/.5 =111
641 =111
664 =111
Uwagi:
Dokument drukowany.
Leksykon.
Podręcznik akademicki.
Leksykon skierowany do studentów jako podręcznik pomocniczy.
Publikacja dotowana przez Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
ISBN:
978-83-7244-988-7

Szukaj

Hasła przedmiotowe:




Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.304605 Wolny dostęp BU.304605 Dietetyka :
Dietetyka - słowniki
Wolny dostęp -