Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.
Opis
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.
Wydanie II zmienione - 1 dodruk (PWN).
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.
498 stron : ilustracje ; 24 cm.
Nazwy autorów na stronie przytytułowej.
Na stronie tytułowej, okładce i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".
ISBN 978-83-01-19362-1
Żywność - biotechnologia - podręczniki akademickie.
M.11193
M.11194