Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.

Opis

    Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek. Wydanie II zmienione - 1 dodruk (PWN).

    Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. 498 stron : ilustracje ; 24 cm.
   
Nazwy autorów na stronie przytytułowej.    
Na stronie tytułowej, okładce i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".

    ISBN 978-83-01-19362-1


Żywność - biotechnologia - podręczniki akademickie.

   
M.11193   
M.11194