005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
@
pole kontrolne
20181029000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
a
Instytucja, która sporządziła opis (NP)
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
d
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
041 -Język dokumentu [0, ]
a
Język tekstu (P)
polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
c
Rodzaj dokumentu
Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
a
Nr kolejny z bazy źródłowej
166552
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
a
Numer ISBN
9788378461104
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
d
Daty biograficzne (NP)
(żywienie człowieka).
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
a
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami /
c
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
a
Miejsce wydania (P)
[Wrocław] :
b
Nazwa wydawcy (P)
MedPharm Polska,
c
Data wydania (P)
[2019].
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
d
Daty biograficzne (NP)
(dietetyk).
920 -ISBN [ , ]
a
ISBN
978-83-7846-110-4
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
a
Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
302 s. :
b
Oznaczenie ilustracji (NP)
rys., tab., wykr. ;
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
613.1/.5
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
a
Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
Bibliogr. s. 295-300.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Podręcznik akademicki.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
a
Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka, technologii żywności i żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.
692 -Pole lokalne [ , ]
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
ODŻYWIANIE
x
Określnik rzeczowy
higiena
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
x
Określnik rzeczowy
biochemia
Egz.
Sygnatura
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
Status udost.
Numer inwentarzowy
Kierowanie
Dietetyka 313537 7 BU.313537 BUCZ
16009050 -1 M.8927 MW