KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20181029000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Iwona,Cichoń
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

166552

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788378461104

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Gajda, Robert
(żywienie człowieka).

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami /
Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

[Wrocław] :
MedPharm Polska,
[2019].

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Kołodziejczyk, Anna
(dietetyk).

920 -ISBN [ , ]

978-83-7846-110-4

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

302 s. :
rys., tab., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. 295-300.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Podręcznik akademicki.

521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]

Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka, technologii żywności i żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.

692 -Pole lokalne [ , ]

DIETETYKA

692 -Pole lokalne [ , ]

ODŻYWIANIE
higiena

692 -Pole lokalne [ , ]

PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
biochemia

Egz.

Sygnatura Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost. Numer inwentarzowy Kierowanie
Dietetyka3135377BU.313537BUCZ
 16009050-1M.8927MW