Podstawy żywienia człowieka z zadaniami / Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk.

Opis

Autor:
Gajda, Robert (żywienie człowieka).
Hasło dodatkowe:
Kołodziejczyk, Anna (dietetyk).
Miejsce:
[Wrocław] :
Wydany przez :
MedPharm Polska,
w roku:
[2019].
Opis fizyczny:
302 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
UKD:
613.1/.5
Uwagi:
Bibliogr. s. 295-300.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka, technologii żywności i żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.
ISBN:
978-83-7846-110-4

Szukaj

Hasła przedmiotowe:




Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.8927 Dostępny M.8927 Dostępny 14/06/2023 Zamów
BUCZ BU.313537 Wolny dostęp BU.313537 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -