KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami /

Gajda, Robert (żywienie człowieka).
Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk.
Dietetyka
[Wrocław] : MedPharm Polska, [2019].
302 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
2
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. 295-300.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka, technologii żywności i żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.

978-83-7846-110-4
Kołodziejczyk, Anna (dietetyk).
613.1/.5


 



DIETETYKA
ODŻYWIANIE -- higiena
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- biochemia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8927) Dostępny 14/06/2023 2003600089275 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.313537)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103135379 -
Rekord:
ISBN: