Podstawy żywienia klinicznego : edycja czwarta / red. nacz. Lubos Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. wyd. pol. Teresa Korta, Stanisłąw Kłęk, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. z ang. Monika Brzezińska et al.] \2\.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20151102000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Iwona,Cichoń
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Iwona,Cichoń
041 -Język dokumentu [1, ]
    • h
    • Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
    • angielski
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 166555
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788393652716 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Allison, Somin P.
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Podstawy żywienia klinicznego : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • edycja czwarta /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • red. nacz. Lubos Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. wyd. pol. Teresa Korta, Stanisłąw Kłęk, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. z ang. Monika Brzezińska et al.] \2\.
246 -Wariant tytułu [ ,3]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • Basics in clinical nutrition
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 2. pol., tł. z wyd. 4. oryg.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • [Kraków] :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Krakowski Wydawnictwo Scientifica,
    • c
    • Data wydania (P)
    • [2013].
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-936527-1-6 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • XXXVIII, 776 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 23 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1/.5
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 615.874
    • 9
    • UKD
    • 2783
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Dieta jako terapia. Kontrola diety.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy rozdz.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Opracowanie naukowe.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Podręcznik akademicki.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Książka adresowana do lekarzy, dietetyków, pielęgniarek i pielęgniarzy oraz studentów.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • DIETETYKA
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • LECZENIE ŻYWIENIOWE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
Sygnatura Numer inwentarzowy Kierowanie Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost.
DietetykaBU.304606BUCZ3046067