005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
@
pole kontrolne
20151102000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
a
Instytucja, która sporządziła opis (NP)
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
d
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
041 -Język dokumentu [1, ]
h
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego (P)
angielski
a
Język tekstu (P)
polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
c
Rodzaj dokumentu
Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
a
Nr kolejny z bazy źródłowej
166555
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
a
Numer ISBN
9788393652716
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
a
Tytuł
Podstawy żywienia klinicznego :
b
Ciąg dalszy tytułu (NP)
edycja czwarta /
c
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
red. nacz. Lubos Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. wyd. pol. Teresa Korta, Stanisłąw Kłęk, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. z ang. Monika Brzezińska et al.] \2\.
246 -Wariant tytułu [ ,3]
a
Tytuł (NP)
Basics in clinical nutrition
250 -Strefa wydania [ , ]
a
Oznaczenie wydania (NP)
Wyd. 2. pol., tł. z wyd. 4. oryg.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
a
Miejsce wydania (P)
[Kraków] :
b
Nazwa wydawcy (P)
Krakowski Wydawnictwo Scientifica,
c
Data wydania (P)
[2013].
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
920 -ISBN [ , ]
a
ISBN
978-83-936527-1-6
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
a
Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
XXXVIII, 776 s. :
b
Oznaczenie ilustracji (NP)
il. ;
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
613.1/.5
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
615.874
2
Identyfikator wydania tablic
UDC-P058
b
Dopowiedzenie
Dieta jako terapia. Kontrola diety.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
a
Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
Bibliogr. przy rozdz.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Opracowanie naukowe.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Podręcznik akademicki.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
a
Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
Książka adresowana do lekarzy, dietetyków, pielęgniarek i pielęgniarzy oraz studentów.
692 -Pole lokalne [ , ]
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
LECZENIE ŻYWIENIOWE
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
Egz.
Kierowanie
Sygnatura
Status udost.
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
Numer inwentarzowy
BUCZ Dietetyka 7 304606 BU.304606