KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Podstawy żywienia klinicznego : edycja czwarta /

Basics in clinical nutrition
Allison, Somin P.
red. nacz. Lubos Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. wyd. pol. Teresa Korta, Stanisłąw Kłęk, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. z ang. Monika Brzezińska et al.] \2\.
Wyd. 2. pol., tł. z wyd. 4. oryg.
Dietetyka
[Kraków] : Krakowski Wydawnictwo Scientifica, [2013].
XXXVIII, 776 s. : il. ; 23 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.
Podręcznik akademicki.

Książka adresowana do lekarzy, dietetyków, pielęgniarek i pielęgniarzy oraz studentów.

978-83-936527-1-6
Antonione, Raffaella.
Austin, Peter.
Berger, Mette M.
Bodoky, Gyorgy.
Allison, Somin P. Red.
Korta, Teresa Red.
Kłęk, Stanisław Red.
Łyszkowska, Małgorzata Red.
Forbes, Alastair Red.
Ljungqvist, Olle Red.
Meier, Remy F. Red.
613.1/.5
615.874


 



DIETETYKA
LECZENIE ŻYWIENIOWE
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.304606)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103046064 -
Rekord:
ISBN: