Tytuł:
Podstawy żywienia klinicznego : edycja czwarta /
Wariant tytułu:
Basics in clinical nutrition
Autor:
Allison, Somin P.
Odpowiedzialność:
red. nacz. Lubos Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. wyd. pol. Teresa Korta, Stanisłąw Kłęk, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. z ang. Monika Brzezińska et al.] \2\.
Wydanie:
Wyd. 2. pol., tł. z wyd. 4. oryg.
Na półce:
Dietetyka
Adres wydawniczy:
[Kraków] : Krakowski Wydawnictwo Scientifica, [2013].
Opis fizyczny:
XXXVIII, 776 s. :
il. ;
23 cm.
Liczba pozycji:
1
Popularność:
brak wypożyczeń
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany. Opracowanie naukowe. Podręcznik akademicki.
Książka adresowana do lekarzy, dietetyków, pielęgniarek i pielęgniarzy oraz studentów.
ISBN:
978-83-936527-1-6
Hasło dodatkowe:
Antonione, Raffaella.
Hasło dodatkowe:
Austin, Peter.
Hasło dodatkowe:
Berger, Mette M.
Hasło dodatkowe:
Bodoky, Gyorgy.
Hasło dodatkowe:
Allison, Somin P. Red.
Hasło dodatkowe:
Korta, Teresa Red.
Hasło dodatkowe:
Kłęk, Stanisław Red.
Hasło dodatkowe:
Łyszkowska, Małgorzata Red.
Hasło dodatkowe:
Forbes, Alastair Red.
Hasło dodatkowe:
Ljungqvist, Olle Red.
Hasło dodatkowe:
Meier, Remy F. Red.
UKD:
613.1/.5
615.874