Podstawy żywienia klinicznego : edycja czwarta / red. nacz. Lubos Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. wyd. pol. Teresa Korta, Stanisłąw Kłęk, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. z ang. Monika Brzezińska et al.] \2\.

Opis

Wariant tytułu:
Basics in clinical nutrition
Autor:
Allison, Somin P.
Hasło dodatkowe:
Antonione, Raffaella.
Hasło dodatkowe:
Austin, Peter.
Hasło dodatkowe:
Berger, Mette M.
Hasło dodatkowe:
Bodoky, Gyorgy.
Hasło dodatkowe:
Allison, Somin P. Red.
Hasło dodatkowe:
Korta, Teresa Red.
Hasło dodatkowe:
Kłęk, Stanisław Red.
Hasło dodatkowe:
Łyszkowska, Małgorzata Red.
Hasło dodatkowe:
Forbes, Alastair Red.
Hasło dodatkowe:
Ljungqvist, Olle Red.
Wydanie:
Wyd. 2. pol., tł. z wyd. 4. oryg.
Miejsce:
[Kraków] :
Wydany przez :
Krakowski Wydawnictwo Scientifica,
w roku:
[2013].
Opis fizyczny:
XXXVIII, 776 s. : il. ; 23 cm.
UKD:
613.1/.5
615.874
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.
Podręcznik akademicki.
Książka adresowana do lekarzy, dietetyków, pielęgniarek i pielęgniarzy oraz studentów.
ISBN:
978-83-936527-1-6

Szukaj

Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.304606 Wolny dostęp BU.304606 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -