Podstawy żywienia klinicznego : edycja czwarta / red. nacz. Lubos Sobotka ; współred. Simon P. Allison [et al.] ; red. wyd. pol. Teresa Korta, Stanisłąw Kłęk, Małgorzata Łyszkowska ; [aut. Simon P. Allison et al. ; tł. z ang. Monika Brzezińska et al.] \2\.
- Wariant tytułu:
- Basics in clinical nutrition
- Autor:
- Allison, Somin P.
- Hasło dodatkowe:
- Antonione, Raffaella.
- Hasło dodatkowe:
- Austin, Peter.
- Hasło dodatkowe:
- Berger, Mette M.
- Hasło dodatkowe:
- Bodoky, Gyorgy.
- Hasło dodatkowe:
- Allison, Somin P. Red.
- Hasło dodatkowe:
- Korta, Teresa Red.
- Hasło dodatkowe:
- Kłęk, Stanisław Red.
- Hasło dodatkowe:
- Łyszkowska, Małgorzata Red.
- Hasło dodatkowe:
- Forbes, Alastair Red.
- Hasło dodatkowe:
- Ljungqvist, Olle Red.
- Wydanie:
- Wyd. 2. pol., tł. z wyd. 4. oryg.
- Miejsce:
- [Kraków] :
- Wydany przez :
- Krakowski Wydawnictwo Scientifica,
- w roku:
- [2013].
- Opis fizyczny:
- XXXVIII, 776 s. : il. ; 23 cm.
- UKD:
-
613.1/.5
615.874 - Uwagi:
-
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.
Podręcznik akademicki.
Książka adresowana do lekarzy, dietetyków, pielęgniarek i pielęgniarzy oraz studentów.
- ISBN:
- 978-83-936527-1-6
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUCZ BU.304606 Wolny dostęp | BU.304606 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |