KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20161124000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
CZĘST 010/Iwona,Cichoń

041 -Język dokumentu [1, ]

polski
rosyjski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

16025

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788365096302

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne :
bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia.
[T.] 2 /
Helena Marek, Andrzej Zduniak (red. nauk.).

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Poznań :
Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa,
2015.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Marek, Helena
Red.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Zduniak, Andrzej
(1958- )
Red.

920 -ISBN [ , ]

978-83-65096-30-2

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

355 s. :
tab., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

351.77(438)

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614
2730
UDC-P058
Zdrowie i bezpieczeństwo publiczne.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr., netogr. przy rozdz.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Zbiór prac.

546 -Uwaga dot. języka [ , ]

Tekst częśc. ros.

692 -Pole lokalne [ , ]

BEZPIECZŃSTWO ŻYWNOŚCIOWE

692 -Pole lokalne [ , ]

ZDROWIE PUBLICZNE

Egz.

Numer inwentarzowy Sygnatura Kierowanie Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost.
BU.308245DietetykaBUCZ3082457