Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20181005000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Iwona,Cichoń
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 16037
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788371607417 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Bezpieczeństwo żywności i żywienia / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Poznań :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2014.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1944- )
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-7160-741-7 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 149 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. (w tym kolor.) ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1/.5(438)
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 614.3(438)
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. [143]- 149.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Opracowanie naukowe.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • higiena
    • z
    • Określnik geograficzny
    • Polska
    • y
    • Określnik chronologiczny
    • 21 w.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • jakość
    • z
    • Określnik geograficzny
    • Polska
    • y
    • Określnik chronologiczny
    • 21 w.
Numer inwentarzowy Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Sygnatura Status udost. Kierowanie
BU.304582304582Dietetyka7BUCZ
M.887316008996 7MCZ
M.856216008685 -1MW
M.856316008686 -1MW
M.887416008997 -1MW
M.887516008998 -1MW
M.887616008999 -1MW
M.887716009000 -1MW
M.887816009001 -1MW