005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20181005000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
|
|
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
16037
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788371607417
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Bezpieczeństwo żywności i żywienia /
|
|
pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Poznań :
|
|
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
(1944- )
|
|
Red.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Red.
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-7160-741-7
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
149 s. :
|
|
il. (w tym kolor.) ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.1/.5(438)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.3(438)
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. [143]- 149.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Opracowanie naukowe.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
higiena
|
|
Polska
|
|
21 w.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
jakość
|
|
Polska
|
|
21 w.
|
Egz.
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
304582 | BU.304582 | BUCZ | 7 | Dietetyka |
16008996 | M.8873 | MCZ | 7 | |
16008685 | M.8562 | MW | -1 | |
16008686 | M.8563 | MW | -1 | |
16008997 | M.8874 | MW | -1 | |
16008998 | M.8875 | MW | -1 | |
16008999 | M.8876 | MW | -1 | |
16009000 | M.8877 | MW | -1 | |
16009001 | M.8878 | MW | -1 | |