Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.
-
- @
- pole kontrolne
- 20181005000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Iwona,Cichoń
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 16037
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Poznań :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2014.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Gawęcki, Jan
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1944- )
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Red.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Krejpcio, Zbigniew
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Red.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 149 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- il. (w tym kolor.) ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.1/.5(438)
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 614.3(438)
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. s. [143]- 149.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Opracowanie naukowe.
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- z
- Określnik geograficzny
- Polska
-
- y
- Określnik chronologiczny
- 21 w.
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- jakość
-
- z
- Określnik geograficzny
- Polska
-
- y
- Określnik chronologiczny
- 21 w.
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] | |
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Numer inwentarzowy | Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Sygnatura | Status udost. | Kierowanie |
---|---|---|---|---|
BU.304582 | 304582 | Dietetyka | 7 | BUCZ |
M.8873 | 16008996 | 7 | MCZ | |
M.8562 | 16008685 | -1 | MW | |
M.8563 | 16008686 | -1 | MW | |
M.8874 | 16008997 | -1 | MW | |
M.8875 | 16008998 | -1 | MW | |
M.8876 | 16008999 | -1 | MW | |
M.8877 | 16009000 | -1 | MW | |
M.8878 | 16009001 | -1 | MW |