KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Bezpieczeństwo żywności i żywienia /

pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.
Dietetyka
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2014.
149 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
9
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. [143]- 149.

Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.

978-83-7160-741-7
Gawęcki, Jan (1944- ) Red.
Krejpcio, Zbigniew Red.
613.1/.5(438)
614.3(438)


 



ŻYWNOŚĆ -- higiena -- Polska -- 21 w.
ŻYWNOŚĆ -- jakość -- Polska -- 21 w.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8878) Dostępny 10/06/2019 2003600088780 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8877) Dostępny 10/06/2019 2003600088773 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8876) Dostępny 10/06/2019 2003600088766 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8875) Dostępny 10/06/2019 2003600088759 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8874) Dostępny 08/09/2022 2003600088742 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (M.8873) Wolny dostęp 10/06/2019 2003600088735 -
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8563) Dostępny 10/06/2019 2003600085635 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8562) Dostępny 10/06/2019 2003600085628 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.304582)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103045821 -
Rekord:
ISBN: