Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.
- Hasło dodatkowe:
- Gawęcki, Jan (1944- ) Red.
- Hasło dodatkowe:
- Krejpcio, Zbigniew Red.
- Miejsce:
- Poznań :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
- w roku:
- 2014.
- Opis fizyczny:
- 149 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
- UKD:
-
613.1/.5(438)
614.3(438) - Uwagi:
-
Bibliogr. s. [143]- 149.
Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.
- ISBN:
- 978-83-7160-741-7
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.8878 Dostępny | M.8878 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8877 Dostępny | M.8877 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8876 Dostępny | M.8876 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8875 Dostępny | M.8875 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8874 Dostępny | M.8874 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8563 Dostępny | M.8563 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8562 Dostępny | M.8562 | Dostępny | Zamów | |||
MCZ M.8873 Wolny dostęp | M.8873 | Wolny dostęp | - | |||
BUCZ BU.304582 Wolny dostęp | BU.304582 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |