Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.

Opis

Hasło dodatkowe:
Gawęcki, Jan (1944- ) Red.
Hasło dodatkowe:
Krejpcio, Zbigniew Red.
Miejsce:
Poznań :
Wydany przez :
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
w roku:
2014.
Opis fizyczny:
149 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
UKD:
613.1/.5(438)
614.3(438)
Uwagi:
Bibliogr. s. [143]- 149.
Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.
ISBN:
978-83-7160-741-7

Szukaj

Hasła przedmiotowe:


Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.8878 Dostępny M.8878 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MW M.8877 Dostępny M.8877 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MW M.8876 Dostępny M.8876 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MW M.8875 Dostępny M.8875 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MW M.8874 Dostępny M.8874 Dostępny 08/09/2022 Zamów
MW M.8563 Dostępny M.8563 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MW M.8562 Dostępny M.8562 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MCZ M.8873 Wolny dostęp M.8873 Wolny dostęp 10/06/2019 -
BUCZ BU.304582 Wolny dostęp BU.304582 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -