|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20160311000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Małgorzata Łęgowik
|
|
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
224265
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
8372710414
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1957- ).
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Substancje obce w żywności :
|
|
żywność bezpieczna /
|
|
Wiktoria Sobczyk \2000\.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Kraków :
|
|
Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie,
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-7271-041-4
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
133, [3] s. :
|
|
il. ;
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [ , ]
|
PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie,
|
931 -Powiązanie tyt. z wydaw. ciągłym [ , ]
|
PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
|
|
237205
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
631.95
|
|
UDC-P058
|
|
Warunki rozwojowe roślin. Ekologia rolnicza.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
637
|
|
UDC-P058
|
|
Produkty pochodzenia zwierzęcego.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
663
|
|
UDC-P058
|
|
Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664
|
|
UDC-P058
|
|
Przemysł spożywczy.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Bezpieczna żywność.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Chemiczne i mikrobiologiczne skażenia żywności.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Edukacja ekologiczna.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Ekoedukacja.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Ekologia.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Nawozy sztuczne.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Pestycydy.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Rolnictwo ekologiczne.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Świadomość ekologiczna.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 127-[132].
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Literatura popularna.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Opracowanie naukowe.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ROLNICTWO EKOLOGICZNE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
WYDAWNICTWA POPULARNE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
higiena
|
Egz.
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Status udost.
|
Kierowanie
|
238405 | BU.238405 | Dietetyka | 7 | BUCZ |
|