Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna / Wiktoria Sobczyk \2000\.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20160311000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Małgorzata Łęgowik
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 224265
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 8372710414 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Sobczyk, Wiktoria
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1957- ).
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Substancje obce w żywności : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • żywność bezpieczna /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Wiktoria Sobczyk \2000\.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Kraków :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2000.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-7271-041-4 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 133, [3] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 21 cm.
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [ , ]
    • a
    • Tytuł (P)
    • PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie,
    • x
    • ISSN (NP)
    • 0239-6025 ;
    • v
    • Numeracja (P)
    • 288
931 -Powiązanie tyt. z wydaw. ciągłym [ , ]
    • a
    • Powiązanie tytułówki z wydaw. ciągłym
    • PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
    • z
    • Numer rek. powiązanego
    • 237205
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 631.95
    • 9
    • UKD
    • 3471
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Warunki rozwojowe roślin. Ekologia rolnicza.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 637
    • 9
    • UKD
    • 3593
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Produkty pochodzenia zwierzęcego.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 663
    • 9
    • UKD
    • 3832
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Bezpieczna żywność.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Chemiczne i mikrobiologiczne skażenia żywności.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Edukacja ekologiczna.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Ekoedukacja.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Ekologia.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Nawozy sztuczne.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Pestycydy.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Rolnictwo ekologiczne.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Świadomość ekologiczna.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. 127-[132].
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Literatura popularna.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Opracowanie naukowe.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ROLNICTWO EKOLOGICZNE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • WYDAWNICTWA POPULARNE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • higiena
Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
BUCZBU.238405Dietetyka7238405