KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20160311000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Małgorzata Łęgowik
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

224265

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

8372710414

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Sobczyk, Wiktoria
(1957- ).

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Substancje obce w żywności :
żywność bezpieczna /
Wiktoria Sobczyk \2000\.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Kraków :
Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie,
2000.

920 -ISBN [ , ]

83-7271-041-4

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

133, [3] s. :
il. ;
21 cm.

490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [ , ]

PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie,
0239-6025 ;
288

931 -Powiązanie tyt. z wydaw. ciągłym [ , ]

PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
237205

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

631.95
3471
UDC-P058
Warunki rozwojowe roślin. Ekologia rolnicza.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

637
3593
UDC-P058
Produkty pochodzenia zwierzęcego.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

663
3832
UDC-P058
Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
3841
UDC-P058
Przemysł spożywczy.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Bezpieczna żywność.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Chemiczne i mikrobiologiczne skażenia żywności.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Edukacja ekologiczna.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Ekoedukacja.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Ekologia.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Nawozy sztuczne.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Pestycydy.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Rolnictwo ekologiczne.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Świadomość ekologiczna.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. 127-[132].

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Literatura popularna.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Opracowanie naukowe.

692 -Pole lokalne [ , ]

ROLNICTWO EKOLOGICZNE

692 -Pole lokalne [ , ]

WYDAWNICTWA POPULARNE

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
higiena

Egz.

Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Sygnatura Status udost. Kierowanie
238405BU.238405Dietetyka7BUCZ