KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna /

Sobczyk, Wiktoria (1957- ).
Wiktoria Sobczyk \2000\.
Dietetyka
Kraków : Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie, 2000.
133, [3] s. : il. ; 21 cm.
(PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, 0239-6025 ; 288)
PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
1
brak wypożyczeń
Bezpieczna żywność.

Chemiczne i mikrobiologiczne skażenia żywności.
Edukacja ekologiczna.
Ekoedukacja.
Ekologia.
Nawozy sztuczne.
Pestycydy.
Rolnictwo ekologiczne.
Świadomość ekologiczna.

Bibliogr. s. 127-[132].

Dokument drukowany.
Literatura popularna.
Opracowanie naukowe.

83-7271-041-4
631.95
637
663
664




Warunki rozwojowe roślin. Ekologia rolnicza.
Produkty pochodzenia zwierzęcego.
Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
Przemysł spożywczy.

 



ROLNICTWO EKOLOGICZNE
WYDAWNICTWA POPULARNE
ŻYWNOŚĆ -- higiena

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.238405)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000102384051 -
Rekord: