Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna / Wiktoria Sobczyk \2000\.
- Autor:
- Sobczyk, Wiktoria (1957- ).
- Miejsce:
- Kraków :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie,
- w roku:
- 2000.
- Opis fizyczny:
- 133, [3] s. : il. ; 21 cm.
- Seria:
- (PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, 0239-6025 ; 288)
- Szukaj w serii:
- PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
- UKD:
-
631.95
637
663
664 - Uwagi:
-
Bezpieczna żywność.
Chemiczne i mikrobiologiczne skażenia żywności.
Edukacja ekologiczna.
Ekoedukacja.
Ekologia.
Nawozy sztuczne.
Pestycydy.
Rolnictwo ekologiczne.
Świadomość ekologiczna.
Bibliogr. s. 127-[132].
Dokument drukowany.
Literatura popularna.
Opracowanie naukowe.
- ISBN:
- 83-7271-041-4
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUCZ BU.238405 Wolny dostęp | BU.238405 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |