Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna / Wiktoria Sobczyk \2000\.

Opis

Autor:
Sobczyk, Wiktoria (1957- ).
Miejsce:
Kraków :
Wydany przez :
Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie,
w roku:
2000.
Opis fizyczny:
133, [3] s. : il. ; 21 cm.
Seria:
(PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, 0239-6025 ; 288)
Szukaj w serii:
PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
UKD:
631.95
637
663
664
Uwagi:
Bezpieczna żywność.
Chemiczne i mikrobiologiczne skażenia żywności.
Edukacja ekologiczna.
Ekoedukacja.
Ekologia.
Nawozy sztuczne.
Pestycydy.
Rolnictwo ekologiczne.
Świadomość ekologiczna.
Bibliogr. s. 127-[132].
Dokument drukowany.
Literatura popularna.
Opracowanie naukowe.
ISBN:
83-7271-041-4

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):




Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.238405 Wolny dostęp BU.238405 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -