|
Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna /
|
|
Sobczyk, Wiktoria
(1957- ).
|
|
Wiktoria Sobczyk \2000\. |
|
Dietetyka
|
|
Kraków : Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie, 2000.
|
|
133, [3] s. :
il. ;
21 cm.
|
|
(PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, 0239-6025 ; 288)
|
|
PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
|
|
1
|
|
brak wypożyczeń
|
|
Bezpieczna żywność.
Chemiczne i mikrobiologiczne skażenia żywności. Edukacja ekologiczna. Ekoedukacja. Ekologia. Nawozy sztuczne. Pestycydy. Rolnictwo ekologiczne. Świadomość ekologiczna.
Bibliogr. s. 127-[132].
Dokument drukowany. Literatura popularna. Opracowanie naukowe.
|
|
83-7271-041-4
|
|
631.95
637
663
664
|
|
|