Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20151021000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Iwona,Cichoń
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 274928
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 97883 76415048 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Wiśniewska, Małgorzata
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1961- ).
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Zarządzanie jakością żywności : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • systemy, koncepcje, instrumenty /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • [Warszawa] :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Difin,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2011.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (towaroznawstwo).
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83- 7641-504-8 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 389 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 23 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 005.6
    • 9
    • UKD
    • 337
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Zarządzanie. Zarządzanie jakością. TQM.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 614.3
    • 9
    • UKD
    • 2739
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. [369]-377.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Podręcznik akademicki.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Książka adresowana do studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i kierunków pokrewnych.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • jakość
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • zarządzanie
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost. Kierowanie Sygnatura Numer inwentarzowy
3045887BUCZDietetykaBU.304588