Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.
-
- @
- pole kontrolne
- 20151021000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Iwona,Cichoń
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 274928
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Wiśniewska, Małgorzata
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1961- ).
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- [Warszawa] :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Difin,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2011.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Malinowska, Ewa
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (towaroznawstwo).
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 389 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- il. ;
-
- c
- Format (NP)
- 23 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 005.6
-
- 9
- UKD
- 337
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Zarządzanie. Zarządzanie jakością. TQM.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 614.3
-
- 9
- UKD
- 2739
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664
-
- 9
- UKD
- 3841
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Przemysł spożywczy.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. s. [369]-377.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Podręcznik akademicki.
-
- a
- Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
- Książka adresowana do studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i kierunków pokrewnych.
-
- a
- Wartość pola
- PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- jakość
-
- x
- Określnik rzeczowy
- zarządzanie
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Status udost. | Kierowanie | Sygnatura | Numer inwentarzowy |
---|---|---|---|---|
304588 | 7 | BUCZ | Dietetyka | BU.304588 |