Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.
- Autor:
- Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
- Hasło dodatkowe:
- Malinowska, Ewa (towaroznawstwo).
- Miejsce:
- [Warszawa] :
- Wydany przez :
- Difin,
- w roku:
- 2011.
- Opis fizyczny:
- 389 s. : il. ; 23 cm.
- UKD:
-
005.6
614.3
664 - Uwagi:
-
Bibliogr. s. [369]-377.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
Książka adresowana do studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i kierunków pokrewnych.
- ISBN:
- 978-83- 7641-504-8
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUCZ BU.304588 Wolny dostęp | BU.304588 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |