KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty /

Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.
Dietetyka
[Warszawa] : Difin, 2011.
389 s. : il. ; 23 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. [369]-377.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

Książka adresowana do studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i kierunków pokrewnych.

978-83- 7641-504-8
Malinowska, Ewa (towaroznawstwo).
005.6
614.3
664




Zarządzanie. Zarządzanie jakością. TQM.
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
Przemysł spożywczy.

 



PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- jakość -- zarządzanie

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.304588)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103045883 -
Rekord:
ISBN: