Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.

Opis

Autor:
Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
Hasło dodatkowe:
Malinowska, Ewa (towaroznawstwo).
Miejsce:
[Warszawa] :
Wydany przez :
Difin,
w roku:
2011.
Opis fizyczny:
389 s. : il. ; 23 cm.
UKD:
005.6
614.3
664
Uwagi:
Bibliogr. s. [369]-377.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
Książka adresowana do studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i kierunków pokrewnych.
ISBN:
978-83- 7641-504-8

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):



Hasła przedmiotowe:


Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.304588 Wolny dostęp BU.304588 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -