Chemia żywności praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20221012122149.0
006 -Dane kontrolne, dodatkowa charakterystyka dokumentu [,]
    • @
    • a
    • m||||f|||d| ||||||
007 -Forma fizyczna dokumentu elektronicznego [,]
    • @
    • Pole danych kontrolnych
    • cr cn nnnauaaa
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • Częst 010/LKM
    • b
    • Język katalogowania
    • polski
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • Częst 010/LKM
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
    • a
    • Kraj miejsca wydania
    • Polska
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Dokument elektroniczny
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788301196264 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (t.2 druk)
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788301196349 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (t.1,2 druk)
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788301196929 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (ebook)
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Chemia żywności Find
    • h
    • Określenie typu dokumentu
    • [Dokument elektroniczny] :
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • praca zbiorowa.
    • n
    • Oznaczenie części (P)
    • 2,
    • p
    • Nazwa części (P)
    • Biologiczne właściwości składników żywności /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
246 -Wariant tytułu [3,0]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • Biologiczne właściwości składników żywności
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wydanie I.
256 -Strefa rodzaju i wielkości dok. elektronicznego [ , ]
    • a
    • Cechy pliku
    • Dane tekstowe.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2017.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • 9
    • KHW
    • 525031
    • a
    • Nazwa osobowa
    • Sikorski, Zdzisław E. Find
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1930- ).
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redaktor
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • 9
    • KHW
    • 525032
    • a
    • Nazwa osobowa
    • Staroszczyk, Hanna. Find
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1980- ).
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redaktor
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 52648
    • a
    • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
    • Wydawnictwo Naukowe PWN.
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 9788301196264 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (t.2 druk)
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-01-19634-9 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (t.1,2 druk)
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-01-19692-9 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (e-book)
336 -Typ zawartości [ , ]
    • 2
    • Źródło (termin i kod)
    • rdacontent
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
337 -Typ mediów [ , ]
    • 2
    • Źródło (termin i kod)
    • rdamedia
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Komputer
    • b
    • Kod typu mediów
    • c
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • 2
    • Źródło (termin i kod)
    • rdacarrier
    • a
    • Hasło opisujące typ nośnika
    • Dokument online
    • b
    • Kod typu nośnika
    • cr
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2321
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 543
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Chemia analityczna.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Tytuł z ekranu tytułowego.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Dostępny online.
504 -Uwaga dotycząca bibliografii [ , ]
    • a
    • Pełny tekst uwagi
    • Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
516 -Typ dokumentu elektronicznego lub uwaga o danych [ , ]
    • a
    • Typ dokumentu elektronicznego lub uwaga o danych
    • Książka elektroniczna.
538 -Uwaga dot. systemu [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. systemu
    • Wymagania systemowe: komputer/smartfon/tablet z oprogramowaniem umożliwiającym otwieranie plików typu .pdf.
538 -Uwaga dot. systemu [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. systemu
    • Tryb dostępu: Internet.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • 9
    • KHW
    • 525067
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • skład chemiczny
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • 9
    • KHW
    • 525068
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Substancje odżywcze
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,0]
    • 3
    • Wyszczególnienie materiału
    • Dostęp pełnotekstowy z komputerów sieci UJD, przez serwer proxy oraz dla użytkowników posiadających kod PIN w bazie IBUK Libra
Akcesja Data wprowadzenia opisu Kierowanie Status udost. Symbol oddziału pierwotnego
-2024-04-12BU9BU