Chemia żywności praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
-
- @
- pole kontrolne
- 20221012122149.0
-
- @
- a
- m||||f|||d| ||||||
-
- @
- Pole danych kontrolnych
- cr cn nnnauaaa
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- Częst 010/LKM
-
- b
- Język katalogowania
- polski
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- Częst 010/LKM
-
- e
- Zasady katalogowania
- rda
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- a
- Kraj miejsca wydania
- Polska
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Dokument elektroniczny
-
- h
- Określenie typu dokumentu
- [Dokument elektroniczny] :
-
- b
- Ciąg dalszy tytułu (NP)
- praca zbiorowa.
-
- n
- Oznaczenie części (P)
- 2,
-
- p
- Nazwa części (P)
- Biologiczne właściwości składników żywności /
-
- c
- Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
- pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
-
- a
- Tytuł (NP)
- Biologiczne właściwości składników żywności
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wydanie I.
-
- a
- Cechy pliku
- Dane tekstowe.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2017.
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- 9
- KHW
- 52648
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Wydawnictwo Naukowe PWN.
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Wydawca
-
- 2
- Źródło (termin i kod)
- rdacontent
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (termin i kod)
- rdamedia
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Komputer
-
- b
- Kod typu mediów
- c
-
- 2
- Źródło (termin i kod)
- rdacarrier
-
- a
- Hasło opisujące typ nośnika
- Dokument online
-
- b
- Kod typu nośnika
- cr
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 2321
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 543
-
- b
- Dopowiedzenie
- Chemia analityczna.
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 3841
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664
-
- b
- Dopowiedzenie
- Przemysł spożywczy.
-
- a
- Uwaga ogólna (NP)
- Tytuł z ekranu tytułowego.
-
- a
- Uwaga ogólna (NP)
- Dostępny online.
-
- a
- Pełny tekst uwagi
- Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
-
- a
- Typ dokumentu elektronicznego lub uwaga o danych
- Książka elektroniczna.
-
- a
- Uwaga dot. systemu
- Wymagania systemowe: komputer/smartfon/tablet z oprogramowaniem umożliwiającym otwieranie plików typu .pdf.
-
- a
- Uwaga dot. systemu
- Tryb dostępu: Internet.
-
- 9
- KHW
- 525067
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywność
-
- x
- Określnik rzeczowy
- skład chemiczny
-
- v
- Określnik formalny
- podręczniki akademickie.
-
- 9
- KHW
- 525068
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Substancje odżywcze
-
- v
- Określnik formalny
- podręczniki akademickie.
-
- 3
- Wyszczególnienie materiału
- Dostęp pełnotekstowy z komputerów sieci UJD, przez serwer proxy oraz dla użytkowników posiadających kod PIN w bazie IBUK Libra
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
006 -Dane kontrolne, dodatkowa charakterystyka dokumentu [,] |
|
007 -Forma fizyczna dokumentu elektronicznego [,] |
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] |
|
246 -Wariant tytułu [3,0] |
|
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
256 -Strefa rodzaju i wielkości dok. elektronicznego [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] | |
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] | |
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
920 -ISBN [ , ] | |
920 -ISBN [ , ] | |
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
500 -Uwaga ogólna [ , ] |
|
500 -Uwaga ogólna [ , ] |
|
504 -Uwaga dotycząca bibliografii [ , ] |
|
516 -Typ dokumentu elektronicznego lub uwaga o danych [ , ] |
|
538 -Uwaga dot. systemu [ , ] |
|
538 -Uwaga dot. systemu [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,0] |
|
Akcesja | Data wprowadzenia opisu | Kierowanie | Status udost. | Symbol oddziału pierwotnego |
---|---|---|---|---|
- | 2024-04-12 | BU | 9 | BU |