Chemia żywności praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
- Wariant tytułu:
- Biologiczne właściwości składników żywności
- Hasło dodatkowe:
- Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
- Hasło dodatkowe:
- Staroszczyk, Hanna. (1980- ). Redaktor
- Hasło dodatkowe:
- Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
- Wydanie:
- Wydanie I.
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
- w roku:
- 2017.
- UKD:
-
543
664 - Uwagi:
-
Tytuł z ekranu tytułowego.
Dostępny online.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Książka elektroniczna.
Wymagania systemowe: komputer/smartfon/tablet z oprogramowaniem umożliwiającym otwieranie plików typu .pdf.
Tryb dostępu: Internet.
- ISBN:
- 9788301196264
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BU Dostęp zdalny | Dostęp zdalny | - |