Chemia żywności praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.

Opis

Wariant tytułu:
Biologiczne właściwości składników żywności
Hasło dodatkowe:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
Hasło dodatkowe:
Staroszczyk, Hanna. (1980- ). Redaktor
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydanie:
Wydanie I.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
w roku:
2017.
UKD:
543
664
Uwagi:
Tytuł z ekranu tytułowego.
Dostępny online.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Książka elektroniczna.
Wymagania systemowe: komputer/smartfon/tablet z oprogramowaniem umożliwiającym otwieranie plików typu .pdf.
Tryb dostępu: Internet.
ISBN:
9788301196264

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:


Rodzaj dokumentu:
URL:
Dostęp pełnotekstowy z komputerów sieci UJD, przez serwer proxy oraz dla użytkowników posiadających kod PIN w bazie IBUK Libra - https://libra.ibuk.pl/reader/chemia-zywnosci-tom-2-hanna-staroszczyk-zdzislaw-183907

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BU Dostęp zdalny Dostęp zdalny -