005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
@
pole kontrolne
20171020000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
a
Instytucja, która sporządziła opis (NP)
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
d
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
041 -Język dokumentu [0, ]
a
Język tekstu (P)
polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
c
Rodzaj dokumentu
Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
a
Nr kolejny z bazy źródłowej
9093
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
a
Numer ISBN
9788323339663
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
a
Tytuł
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka /
c
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
pod red. Emilii Kolarzyk ; [aut. Michał Seweryn et al.].
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
a
Miejsce wydania (P)
Kraków :
b
Nazwa wydawcy (P)
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
920 -ISBN [ , ]
a
ISBN
978-83-233-3966-3
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
a
Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
766, [1] s. :
b
Oznaczenie ilustracji (NP)
fot. kolor., rys., tab., wykr. ;
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
543
2
Identyfikator wydania tablic
UDC-P058
b
Dopowiedzenie
Chemia analityczna.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
613.1/.5
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
614.3
2
Identyfikator wydania tablic
UDC-P058
b
Dopowiedzenie
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
615.9
2
Identyfikator wydania tablic
UDC-P058
b
Dopowiedzenie
Toksykologia. Trucizny.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
664
2
Identyfikator wydania tablic
UDC-P058
b
Dopowiedzenie
Przemysł spożywczy.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
a
Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
Bibliogr. przy rozdz.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Podręcznik akademicki.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
a
Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik adresowany do studentów kierunków takich jak : lekarski, dietetyka, pielęgniarstwo, farmacja, a także kierunków uczelni przyrodniczych i rolniczych.
536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ]
a
Tekst uwagi
Publikacja dofinansowana przez Krajowy Naukowy Ośrodek Wiodący
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
SUBSTANCJE DODATKOWE DO ŻYWNOŚCI
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
TOKSYKOLOGIA ŻYWNOŚCI
692 -Pole lokalne [ , ]
x
Określnik rzeczowy
chemia
Egz.
Status udost.
Sygnatura
Kierowanie
Numer inwentarzowy
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
7 Dietetyka BUCZ BU.306178 306178
-1 MW M.8423 16008545