Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod red. Emilii Kolarzyk ; [aut. Michał Seweryn et al.].

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20171020000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Iwona,Cichoń
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 9093
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788323339663 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Seweryn, Michał.
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod red. Emilii Kolarzyk ; [aut. Michał Seweryn et al.].
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Kraków :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2016.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-233-3966-3 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 766, [1] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • fot. kolor., rys., tab., wykr. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 543
    • 9
    • UKD
    • 2321
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Chemia analityczna.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1/.5
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 614.3
    • 9
    • UKD
    • 2739
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 615.9
    • 9
    • UKD
    • 2785
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Toksykologia. Trucizny.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy rozdz.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Podręcznik akademicki.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Podręcznik adresowany do studentów kierunków takich jak : lekarski, dietetyka, pielęgniarstwo, farmacja, a także kierunków uczelni przyrodniczych i rolniczych.
536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ]
    • a
    • Tekst uwagi
    • Publikacja dofinansowana przez Krajowy Naukowy Ośrodek Wiodący
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • SUBSTANCJE DODATKOWE DO ŻYWNOŚCI
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • TOKSYKOLOGIA ŻYWNOŚCI
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • chemia
Numer inwentarzowy Kierowanie Sygnatura Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
BU.306178BUCZDietetyka7306178
M.8423MW -116008545