KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20171020000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Iwona,Cichoń
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

9093

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788323339663

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Seweryn, Michał.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka /
pod red. Emilii Kolarzyk ; [aut. Michał Seweryn et al.].

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Kraków :
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
2016.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Pokrzywa, Piotr.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Dulińska-Stanek, Ewa.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Bandoła, Katarzyna.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Kolarzyk, Emilia.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Kolarzyk, Emilia
Red.

920 -ISBN [ , ]

978-83-233-3966-3

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

766, [1] s. :
fot. kolor., rys., tab., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

543
2321
UDC-P058
Chemia analityczna.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614.3
2739
UDC-P058
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

615.9
2785
UDC-P058
Toksykologia. Trucizny.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
3841
UDC-P058
Przemysł spożywczy.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy rozdz.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Podręcznik akademicki.

521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]

Podręcznik adresowany do studentów kierunków takich jak : lekarski, dietetyka, pielęgniarstwo, farmacja, a także kierunków uczelni przyrodniczych i rolniczych.

536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ]

Publikacja dofinansowana przez Krajowy Naukowy Ośrodek Wiodący

692 -Pole lokalne [ , ]

PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

692 -Pole lokalne [ , ]

SUBSTANCJE DODATKOWE DO ŻYWNOŚCI

692 -Pole lokalne [ , ]

TOKSYKOLOGIA ŻYWNOŚCI

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
chemia

Egz.

Status udost. Sygnatura Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
7DietetykaBUCZBU.306178306178
-1 MWM.842316008545