KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka /

Seweryn, Michał.
pod red. Emilii Kolarzyk ; [aut. Michał Seweryn et al.].
Dietetyka
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2016.
766, [1] s. : fot. kolor., rys., tab., wykr. ; 24 cm.
2
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

Podręcznik adresowany do studentów kierunków takich jak : lekarski, dietetyka, pielęgniarstwo, farmacja, a także kierunków uczelni przyrodniczych i rolniczych.

Publikacja dofinansowana przez Krajowy Naukowy Ośrodek Wiodący
978-83-233-3966-3
Pokrzywa, Piotr.
Dulińska-Stanek, Ewa.
Bandoła, Katarzyna.
Kolarzyk, Emilia.
Kolarzyk, Emilia Red.
543
613.1/.5
614.3
615.9
664




Chemia analityczna.
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
Toksykologia. Trucizny.

 



PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
SUBSTANCJE DODATKOWE DO ŻYWNOŚCI
TOKSYKOLOGIA ŻYWNOŚCI
ŻYWNOŚĆ -- chemia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8423) Dostępny 14/07/2023 2003600084232 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.306178)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103061784 -
Rekord:
ISBN: