Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna / Wiktoria Sobczyk \2002\.

Opis

Autor:
Sobczyk, Wiktoria (1957- ).
Hasło dodatkowe:
Akademia Pedagogiczna (Kraków, Polska).
Miejsce:
Kraków :
Wydany przez :
Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie,
w roku:
2002.
Opis fizyczny:
133, [3] s. : il. ; 21 cm.
Seria:
(PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, 0239-6025 ; 288)
Szukaj w serii:
PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
UKD:
631.95
637
663
664
Uwagi:
Bibliogr. s. 127-[132].
Dokument drukowany.
Literatura popularna.
Opracowanie fachowe.
ISBN:
83-7271-041-4

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):




Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.4058 Dostępny M.4058 Dostępny 11/06/2019 Zamów
MW M.4057 Dostępny M.4057 Dostępny 11/06/2019 Zamów
MCZ M.4056 Wolny dostęp M.4056 Wolny dostęp 11/06/2019 -