KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna /

Sobczyk, Wiktoria (1957- ).
Wiktoria Sobczyk \2002\.
Kraków : Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej w Krakowie, 2002.
133, [3] s. : il. ; 21 cm.
(PRACE MONOGRAFICZNE / Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, 0239-6025 ; 288)
PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
3
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. 127-[132].

Dokument drukowany.
Literatura popularna.
Opracowanie fachowe.

83-7271-041-4
Akademia Pedagogiczna (Kraków, Polska).
631.95
637
663
664




Warunki rozwojowe roślin. Ekologia rolnicza.
Produkty pochodzenia zwierzęcego.
Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
Przemysł spożywczy.

 



ROLNICTWO EKOLOGICZNE
WYDAWNICTWA POPULARNE
ŻYWNOŚĆ -- higiena

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.4058) Dostępny 11/06/2019 2003600040580 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.4057) Dostępny 11/06/2019 2003600040573 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (M.4056) Wolny dostęp 11/06/2019 2003600040566 -
Rekord: