Jedzenie i inne rzeczy : antropologia zmiany w systemach żywnościowych / Ewa Kopczyńska.

Opis

Autor:
Kopczyńska, Ewa (socjologia).
Hasło dodatkowe:
Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo. Wydawca
Wydanie:
Wydanie I.
Miejsce:
Kraków :
Wydany przez :
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
w roku:
2021.
Opis fizyczny:
299, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
UKD:
392.8 (438)
Uwagi:
Bibliografia na stronach 283-299.
Praca powstała w wyniku realizacji projektu badawczego o nr UMO-2017/25/B/HS6/00617 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki. Publikacja powstała przy wsparciu środków Priorytetowego Obszaru Badawczego Society of the Future w ramach programu Inicjatywa Doskonałości - Uczelnia Badawcza w Uniwersytecie Jagiellońskim
ISBN:
978-83-233-5056-9

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:




Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.320639 Wolny dostęp BU.320639 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -