Jedzenie i inne rzeczy : antropologia zmiany w systemach żywnościowych / Ewa Kopczyńska.
- Autor:
- Kopczyńska, Ewa (socjologia).
- Hasło dodatkowe:
- Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo. Wydawca
- Wydanie:
- Wydanie I.
- Miejsce:
- Kraków :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
- w roku:
- 2021.
- Opis fizyczny:
- 299, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
- UKD:
- 392.8 (438)
- Uwagi:
-
Bibliografia na stronach 283-299.
Praca powstała w wyniku realizacji projektu badawczego o nr UMO-2017/25/B/HS6/00617 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki. Publikacja powstała przy wsparciu środków Priorytetowego Obszaru Badawczego Society of the Future w ramach programu Inicjatywa Doskonałości - Uczelnia Badawcza w Uniwersytecie Jagiellońskim - ISBN:
- 978-83-233-5056-9
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUCZ BU.320639 Wolny dostęp | BU.320639 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |