Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). ( w 4 rekordach )

Szczegóły

Tropy:
  1. Sikorski, Zdzisław Edmund.
  2. Sikorski, Zdzisław
  3. Sikorski, Z.
  4. Sikorski, Z. E.
Źródło:
  1. BNPol online
  2. PB'1996 poz. 6687
  3. PB'1995 poz. 3588
  4. Pismo PG. - 1997, nr 9.
  5. Chemia żywności / Zdzisław Sikorski [et al.]. - Warszawa, 1988.
  6. Zarys technologii żywności pochodzenia morskiego / Z. E. Sikorski. - Warszawa, 1967.
  7. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. - Warszawa, 2015.
  8. OPI online
Rekordy KHW:
  1. Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
Opisy bibliograficzne:
  1. Chemia żywności praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności /
  2. Chemia żywności praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /
  3. Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności /
  4. Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /