Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Opis
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Wyd. 2.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999.
383, [1] s. : il. ; 25 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
(Podręczniki Akademickie.)
Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
ISBN 83-204-2456-9
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - podręczniki akademickie.
Żywność - domieszki - podręczniki akademickie.
Żywność funkcjonalna - podręczniki akademickie.
Żywność wzbogacona - podręczniki akademickie.
Żywność wygodna - podręczniki akademickie.
BU.232745
M.2970
M.8783