Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].

Opis

    Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.]. Wyd. 2.

    Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999. 383, [1] s. : il. ; 25 cm.
    (Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
    (Podręczniki Akademickie.)
   
Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.

    ISBN 83-204-2456-9


Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - podręczniki akademickie.
Żywność - domieszki - podręczniki akademickie.
Żywność funkcjonalna - podręczniki akademickie.
Żywność wzbogacona - podręczniki akademickie.
Żywność wygodna - podręczniki akademickie.

   
BU.232745   
M.2970   
M.8783