Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
- Hasło dodatkowe:
- Świderski, Franciszek (1940- ).
- Hasło dodatkowe:
- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
- Wydanie:
- Wyd. 2.
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
- w roku:
- 1999.
- Opis fizyczny:
- 383, [1] s. : il. ; 25 cm.
- Seria:
-
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy ) - UKD:
- 664
- Uwagi:
-
Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.
- ISBN:
- 83-204-2456-9