Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].

Opis

Hasło dodatkowe:
Świderski, Franciszek (1940- ).
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydanie:
Wyd. 2.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
w roku:
1999.
Opis fizyczny:
383, [1] s. : il. ; 25 cm.
Seria:
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
UKD:
664
Uwagi:
Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.
ISBN:
83-204-2456-9

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):

Hasła przedmiotowe:





Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.8783 Dostępny M.8783 Dostępny 19/02/2020 Zamów
MW M.2970 Dostępny M.2970 Dostępny 11/06/2019 Zamów
BUW BU.232745 Dostępny BU.232745 Dostępny 11/06/2019 Zamów